Κόσμος

20χρονος Ιρλανδός βίασε και άφησε έγκυο 12χρονη!

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι εκείνη την βραδιά είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ

imagehandler-1

Ένας 20χρονος στο Μπελφαστ της Ιρλανδίας βίασε και άφησε έγκυο μία 12χρονή κοπέλα με τον ίδιο να έρχεται αντιμέτωπος σήμερα ακόμα και με ποινή φυλάκισης.

Όλα ξεκίνησαν, όταν στις 29 Σεπτεμβρίου του 2015 έφτασε στην αστυνομία μία αναφορά ότι ένα κορίτσι 12 ετών είναι έγκυος. Οι αρχές προσέγγισαν την κοπέλα η οποία τους υπέδειξε ως πατέρα τον 20χρονο Conaire Adams, μετά από μία νύχτα που είχαν περάσει στο σπίτι του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, μιλώντας για την συγκεκριμένη βραδιά, η ανήλικη αποκάλυψε ότι αρχικά εκείνη την μέρα η ίδια επρόκειτο να μείνει με την μητέρα του 20χρονου, ωστόσο, επειδή εκείνη δεν μπορούσε να την πάρει, έφτασε ο κατηγορούμενος και την μετέφερε στο σπίτι του.

«Το ζευγάρι κάθισε στο σαλόνι και είδαν τηλεόραση. Η κοπέλα τον ρώτησε που επρόκειτο να κοιμηθεί και εκείνος της απάντησε ότι επειδή το δωμάτιο του διέθετε τηλεόραση, εκείνη θα κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο», ανέφερε η κοπέλα στο δικαστήριο.

Όπως αποκάλυψε στην αστυνομία όλα έγιναν ξαφνικά. Το αγόρι ξεκίνησε να την φιλάει και στην συνέχεια κατέβασε το κάτω μέρος από τα ρούχα της ανήλικης και έπειτα κατέβασε το παντελόνι του και είχε σεξουαλική επαφή με την κοπέλα.

Η 12χρονη δήλωσε πως την στιγμή εκείνη αισθάνθηκε «πληγωμένη», χωρίς ωστόσο να πει στο αγόρι να σταματήσει.

Μέτα την ομολογία για το εν λόγω περιστατικό, η αστυνομία συνέλαβε τον Coraine, ο οποίος αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη. Οι αρχές αφότου ζήτησαν γενετικό υλικού για την διεξαγωγή τεστ DNA, τον άφησαν ελεύθερο με εγγύηση.

Τον Απρίλιο του 2016, όταν γεννήθηκε το μωρό και ταυτοποιήθηκε η πατρότητα, ο 20χρονος συνελήφθη εκ νέου και οδηγήθηκε στο δικαστήριο.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι την ημέρα εκείνη γιόρταζε τα γενέθλια του και είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ αλλά και χαπιών με αποτέλεσμα να μην θυμάται και πολλά από όσα συνέβησαν, συμπληρώνοντας, παράλληλα, ότι δεν βρήκε την κοπέλα καθόλου ελκυστική.

«Η επίθεση δεν ήταν προμελετημένη, δεν υπήρχε δόλος και ο κατηγορούμενος δεν έλκεται από ανήλικες κοπέλες»,υποστήριξε ο συνήγορος υπεράσπισης.

Με την δικαστή να λέει ωστόσο: «Θέλω να είμαι ξεκάθαρη, στην περίπτωση αυτή δεν έχω άλλη επιλογή από το να επιβάλλω ποινή στερητική της ελευθερίας».

Η δίκη αναβλήθηκε προκειμένου να εξεταστούν όλα τα έγγραφα και αναμένεται να βγει απόφαση τον Ιανουάριο του 2017.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι η 14χρονη σήμερα κοπέλα έχει την πλήρη στήριξη της οικογένειάς της καθώς και των κοινωνικών λειτουργών στο μεγάλωμα του παιδιού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ