Πολιτική

Υποψήφιοι βουλευτές ΝΔ: Μετά τον Διαμαντίδη ο Ρουβάς; Διαψεύδει η Πειραιώς...

Πηγές των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας διαψεύδουν κατηγορηματικά κάθε δημοσίευμα που αναφέρεται σε πρόσωπα που πιθανώς θα μπουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ωστόσο υπάρχουν και αναφορές... εκ των έσω, που βάζουν "φωτιές".

Καλώς ή κακώς εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει στη χώρα η... εκλογολογία και από τη συζήτηση αυτή δε θα μπορούσε να λείψει και η αξιωματική αντιπολίτευση. Για τη Νέα Δημοκρατία, λοιπόν, είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, βρίσκονταν σε επαφές με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πιθανή συνεργασία.

Ωστόσο ένα νέο όνομα που βγήκε στην επιφάνεια, είναι και αυτό του Σάκη Ρουβά. Και μπορεί η Νέα Δημοκρατία να διαψεύδει κατηγορηματικά κάθε παρόμοιο σενάριο, ωστόσο μια ανάρτηση της πρώην υφυπουργού και πρώην βουλευτή της ΝΔ, Ζέττας Μακρή, στον λογαριασμό της στο Twitter ήταν αρκετή για να... ανάψουν οι συζητήσεις.

Η Ζέττα Μακρή ανήρτησε μια φωτογραφία της με τον Σάκη Ρουβά, συνοδεύοντάς την με την εξής φράση: "Η Φωτεινή με φωτογραφίζει ενώ βγάζω selfie με τον συνυποψήφιο(;) Σάκη Ρουβά!".

Όπως προαναφέραμε, επισήμως η Πειραιώς διαψεύδει τα πάντα. Μάλιστα, πηγές της ΝΔ αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση τα εξής: «Τα διάφορα δημοσιεύματα που ανακυκλώνονται και αφορούν την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Όσοι βιάζονται να χρίσουν υποψηφίους βουλευτές απλά κάνουν λάθος.

Η Συμφωνία Αλήθειας και ο οδικός χάρτης εξόδου της χώρας από την κρίση που έχει καταθέσει ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι γεγονός πως έχει κινητοποιήσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, που είναι έτοιμο να συμβάλλει σε αυτήν την προσπάθεια.

Το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών καθημερινά αγκαλιάζεται από πολίτες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα κοινά. Είναι αυτό μέσα από το οποίο θα επιλεγούν κατά βάση οι υποψήφιοι βουλευτές».

cyp3u26xaaakpen

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...