Πολιτική

Τί ρόλο έχουν τα Kellog's με το ίδρυμα «Ανοιχτή Κοινωνία» του Τζ. Σόρος;

Ένας από τους μεγαλυτέρους χρηματοδότες του ιδρύματος «Ανοιχτή Κοινωνία» του Τζορτζ Σόρος βρίσκεται υπό την προσοχή των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ. Ο λόγος για το Ίδρυμα W.K. Kellogg, τον φιλανθρωπικό βραχίονα της ομώνυμης πολυεθνικής εταιρίας των διάσημων δημητριακών πρωινού και σνακ.

Το Ίδρυμα W.K. Kellogg, που είναι ο έβδομος μεγαλύτερος φιλανθρωπικός θεσμός στις ΗΠΑ, αν και ιδρύθηκε αρχικά για να προσφέρει βοήθεια στα παιδιά, τα τελευταία χρόνια χρηματοδοτεί τις οργανώσεις του Τζορτζ Σόρος. Όπως γράφεται σε αμερικανικές ιστοσελίδες, χρηματοδότησαν πρόσφατα με 200.000 δολάρια την Ανοιχτή Κοινωνία του Σόρος.

Στο Ίδρυμα W.K. Kellogg προσάπτουν ότι χρηματοδοτεί και το Tides Center και το Tides Foundation, με έδρα του Σαν Φρανσίσκο. Χορηγία της 1ης Νοεμβρίου 2016 φτάνει στο ποσό των 2.150.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...