Αρχείο

Σύροι «πρόσφυγες» ξυλοκόπησαν Έλληνα περιπτερά - Τρίτη πόλη στην Ευρώπη η Αθήνα σε ανασφάλεια

Άλλο ένα αιματηρό περιστατικό με θύμα Έλληνα πολίτη καταγράφηκε χθες τα ξημερώματα στην Αθήνα. Εντείνεται η ανασφάλεια στην πρωτεύουσα καθώς οι πολίτες βρίσκονται ανυπεράσπιστοι στο έλεος του οποιουδήποτε «εισαγόμενου» εγκληματία. Χαρακτηριστική είναι η κατάταξη της Ελλάδας στις πιο ανασφαλείς χώρες τις Ευρώπης. 

Πέντε Σύροι, προσέγγισαν το περίπτερο της Κωνσταντίνου (25/12-01.30) και πριν ο περιπτεράς προλάβει να αντιδράσει, του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν με αιχμηρά αντικείμενο στο κεφάλι .
Αν και σοβαρός ο τραυματισμός του περιπτερούχου τις εκκλήσεις του σε βοήθεια ακουσαν περίοικοι και διερχόμενοι, ηταν αυτοί που κάλεσαν την Άμεση Δράση.

Πληρώματα της ΕΛΑΣ μετέβησαν στο σημείο και πραγματοποίησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των πέντε Σύρων, ενώ ο τραυματίας, σύμφωνα με τους διασώστες με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Κάθε χρόνο, η εταιρεία Mercer πραγματοποιεί μια έρευνα για τις πιο ασφαλείς πόλεις της Ευρώπης. Στην φετινή της έκθεση, κατατάσσει την Αθήνα στην Τρίτη κατά σειράν ανασφαλή πόλη της Ευρώπης! Σύμφωνα με το αιτιολογικό της, η Αθήνα βρέθηκε σ’ αυτή τη δυσάρεστη θέση λόγω Μνημονίου, που επέφερε την αύξηση της εγκληματικότητας, αλλά και λόγω της μαζικής εισροής λαθρομεταναστών. Επίσης, η εταιρεία κάνει λόγο στα συχνά βίαια επεισόδια που γίνονται στο κέντρο της Αθήνας, από τα ασύδοτα παρακρατικά υποκείμενα των Τσίπρα και Καμμένου.
Ιδού οι λιγότερο ασφαλές πόλεις σύμφωνα με την έρευνα:

12. Παρίσι, Γαλλία

11. Λονδίνο, Βρετανία

10. Βουκουρέστι, Ρουμανία

09. Ζάγκρεμπ, Κροατία

08. Ρίγα, Λετονία

07. Ρώμη, Ιταλία

06. Μαδρίτη, Ισπανία

05. Βουδαπέστη, Ουγγαρία

04. Σόφια, Βουλγαρία

03. Αθήνα, Ελλάδα

02. Βελιγράδι, Σερβία

01. Κίεβο, Ουκρανία

(ΥΓ): Και βέβαια, η κατάταξη αυτή της Αθήνας στις πιο ανασφαλείς πόλεις της Ευρώπης, πέραν των άλλων συνεπειών θα έχει σημαντική επίπτωση στον τουρισμό, καθώς οι τουρίστες δίνουν μεγάλη σημασία στην ασφάλειά τους!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...