Κοινωνία

Συνελήφθη ο ύποπτος για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου!

Συνελήφθη ένας άνδρας που φέρεται να δολοφόνησε την παιδοψυχίατρο Θώμη Κουμπούρα.

psihiatros708

Οι άνδρες της ασφάλειας Λαμίας, κατάφεραν να εξιχνιάσουν το φρικτό έγκλημα, αφού ταυτοποίησαν τα δαχτυλικά αποτυπώματα και το DNA που βρέθηκε στο διαμέρισμα της 45χρονης παιδοψυχιάτρου.

Παράλληλα είχαν στρέψει την προσοχή τους στο στενό κύκλο της 45χρονης, καθώς η πόρτα του σπιτιού της δεν είχε παραβιαστεί, εκτιμώντας έτσι ότι η γυναίκα γνώριζε τον άνθρωπο που την σκότωσε.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του

Μια ανάρτηση στο facebook φέρεται να οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας σε μία καλύβα στο Κρίκελο Ευρυτανίας, απ' όπου προσήχθη ένας άνδρας ο οποίος είχε στενή σχέση με την Θώμη Κουμπούρα.

Οι αστυνομικοί θεωρούσαν από την αρχή ύποπτο τον συγκεκριμένο άνδρα και οδηγήθηκαν στα ίχνη του όταν ενεργοποίησε ΣΥΝΔΕΣΗ στο διαδίκτυο, ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων στο οποίο ισχυριζόταν ότι η Θώμη Κουμπούρα και ο ίδιος γνωρίζονταν από τη συμμετοχή τους στον φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις” του Αρτέμη Σώρρα και ότι τη νύχτα του φόνου πήγε στο σπίτι της για να της ζητήσει να τον φιλοξενήσει .

Οι ισχυρισμοί του φερόμενου ως δράστη δεν έπεισαν τους αστυνομικούς

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι η 45χρονη δέχθηκε να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της. Ωστόσο, όπως είπε, κάποια στιγμή κατέβηκε για να πάρει κάτι από το αυτοκίνητό και όταν επέστρεψε την βρήκε νεκρή!

Επιπροσθέτως υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση από άγνωστο που τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο, έχασε τις αισθήσεις του και συνήλθε γυμνός μέσα στο αυτοκίνητό του που είχε σκασμένο λάστιχο!

Τέλος είπε ότι ντύθηκε, άλλαξε το λάστιχο και άρχισε να οδηγεί χωρίς να ξέρει πού να πάει, ώσπου κατέληξε σε ένα μοναστήρι όπου τον πήρε ο ύπνος! Στη συνέχεια, κατέφυγε στην καλύβα, όπου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί από το ψηφιακό ίχνος της σύνδεσής του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ