Κόσμος

Συλληπητήρια Ζ. Κ. Γιούνκερ σε Β. Πούτιν για το δυστύχημα με το Tu-154

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν μετά τη συντριβή αεροσκάφους Τουπόλεφ Tu-154 στη Μαύρη Θάλασσα.

Τα Χριστούγεννα αυτά «οι σκέψεις μου βρίσκονται στα θύματα, τις οικογένειές τους και τους αγαπημένους του. Εξ ονόματός μου κι εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα ήθελα να εκφράσω σας εσάς-και μέσω υμών σε όλο το (ρωσικό) έθνος-τα βαθιά μου συλλυπητήρια», ανέφερε ο Γιούνκερ σε μήνυμά του προς τον Πούτιν, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Νωρίς χθες το πρωί το επιβατικό αεροσκάφος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, που κατευθυνόταν στη Συρία με 92 επιβαίνοντες, ανάμεσά τους τα μέλη της χορωδίας Αλεξαντρόφ του ρωσικού στρατού και εννιά δημοσιογράφους, συνετρίβη κοντά στις ρωσικές ακτές στη Μαύρη Θάλασσα. Οι ρωσικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένας επιζών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...