Κόσμος

Συγκλονιστικό βίντεο: «Γενναίοι» Τούρκοι στρατιώτες χτυπούν μέχρι θανάτου Koύρδο στρατιώτη στη Συρία θυμίζοντας σε όλους ποιοι είναι


Τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες πραγματικά «παλικάρια», όπως συνηθίζουν άλλωστε,  βασανίζουν έναν δυστυχισμένο Κούρδο στρατιώτη στην περιοχή Rojava με πραγματικά απάνθρωπο τρόπο.

Πρόκειται για την επανάληψη της συμπεριφοράς που είδαμε όλοι κατά την διάρκεια του πραξικοπήματος τον Ιούλιο στην Τουρκία.

Το πόσο «γενναίοι» είναι οι νέο-οθωμανοί στρατιώτες του Ερντογάν είναι γνωστό τοις πάσης , αρχή γενομένης της αιματοβαμμένης ιστορίας των Οθωμανών Τούρκων…η οποία ξεκινά με την εμφάνιση τους το 1076 στην Μικρά Ασία και  φτάνει μέχρι την εισβολή στην Κύπρο , το κουρδικό  και τώρα καταλήγει στην εισβολή στην Συρία.

Αυτό το  βίντεο οφείλουν προσεκτικά να το δουν όλοι Ευρωπαίοι πολίτες και ειδικά αυτοί που βρίσκονται στις Βρυξέλλες για να διαπιστώσουν ποιους ακριβώς ήθελαν  να βάλουν στην Ευρώπη.

Δεν πρόκειται για ανθρώπους αλλά για κτήνη . Αυτοί οι στρατιώτες δεν μπορεί να είναι άνθρωποι αλλά άγρια ζώα , αλλά ούτε και τα ζώα πολλές φορές δεν έχουν αυτήν την συμπεριφορά. 

Βασανίζουν ένα δυστυχισμένο Κούρδο με έναν απάνθρωπο από όλες τις πλευρές τρόπο , κλωτσώντας τον μέχρι θανάτου και «διασκεδάζοντας» με έναν αλλόκοτο και συνάμα μη κατανοητό τρόπο για ανθρώπινα όντα .

Το μέγεθος του μίσους που κρύβουν οι νέο-οθωμανοί κρύβεται στα σχόλια του συγκεκριμένου βίντεο στο twitter  όπου Τούρκοι σχολιάζουν αναφέροντας ότι : «ο Θεός να ευλογεί τους Τούρκους στρατιώτες. Προστάτες της πανέμορφης  χώρας μας. Απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο  αυτού του καταπληκτικού  βίντεο».

Προτείνουμε αυτό συγκεκριμένο βίντεο να αποτελέσει σημείο εμπεριστατωμένης μελέτης των Ελλήνων επιτελών στο γενικό επιτελείο στρατού , για να εξαχθούν τα ανάλογα συμπεράσματα και να διαμορφωθεί ανάλογα η εκπαίδευση των στρατιωτών και των αξιωματικών.

Δυστυχώς οι Τούρκοι όσα χρόνια και αιώνες και να περάσουν δεν αλλάζουν ούτε τακτική ούτε συμπεριφορά και συνεχώς μιμούνται τους βάρβαρους προγόνους τους,  που ομοιάζουν  με τους Λύκους που έχουν σαν σύμβολο στην Τουρκία.

Ελπίζουμε και οι Σύροι αξιωματικοί υπαξιωματικοί και στρατιώτες να απαντήσουν σε αυτές τις απάνθρωπες προκλήσεις στους βάρβαρους νέο-οθωμανούς που ήρθαν να κατακτήσουν κομμάτι της χώρας τους.
https://twitter.com/TurkeyUntold/status/808394374484783105

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ