Κόσμος

Στρατιωτικό αεροπλάνο C-130 πετούσε πάνω από τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης -Τί συνέβη (βίντεο)


Ένα στρατιωτικό αεροπλάνο έκοβε βόλτες χτες όλη το απόγευμα στον ουρανό του Μανχάταν με τους Νεουορκέζους να τραβούν φωτογραφίες και τους χρήστες των social mediα να διερωτώνται τον λόγο της ύπαρξής του: «Τι δουλειά έχει ένα C- 130 πάνω από το Μανχάταν;», «Υπήρξε κάποιος λόγος;», «Συνέβη κάτι;».

Η χρήστης Σάσα Μόουζες διερωτάται στο Twitter αν κάποιος έχει απαντήσεις....
Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, στη Νέα Υόρκη πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί ένα C- 130 πετάει τόσο χαμηλά πάνω από την πόλη.

Εκπρόσωπος της Αμερικανικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας δήλωσε στο "Business Insider" ότι οι πτήσεις του C- 130 είχαν έγκριση από τις αρμόδιες αρχές κι έγιναν σε συντονισμό με τον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Από την πλευρά του, ο συνταγματάρχης, Νίκολας Μπρόκολι δήλωσε στην εφημερίδα "Washington Post" ότι το στρατωτικό αεροσκάφος εκτελούσε μία «τυπική στρατιωτική εκπαίδευση». Ωστόσο, ο Τζέισον Ραμπινόβιτς, συγγραφέας σε θέματα αεροπορίας έγραψε στο Twitter ότι δεν είναι φυσιολογικό να κάνει κύκλους τόσο χαμηλά πάνω από το Μανχάταν ένα στρατιωτικό αεροσκάφος.

 
https://twitter.com/alplicable/status/808784499635093504

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές