Αρχείο

Σταματημό δεν έχει ο κατήφορος της κυβέρνησης - Νέες... διευκρινήσεις του Γ. Μουζάλα: «Τα χρήματα των μεταναστών θα είναι μόνο 400 ευρώ»! Η ιδεοληψία του Σύριζα βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα

Η κυβέρνηση προγραμματίζει να αντικαταστήσει το συσσίτιο που δίδεται στους λαθρομετανάστες με χρήματα, ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Σήμερα ο Υπουργός έφθασε στο σημείο να κάνει και... διευκρινίσεις για να... ηρεμήσει τους Ελληνες.

Ο Γ. Μουζάλας διευκρίνισε λοιπόν πως δεν θα είναι ανώτερο από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα στην χώρα, το οποίο για τις ελληνικές οικογένειες είναι τα 400 ευρώ.

Το πρόγραμμα διανομής μετρητών «θα πρέπει να έρθει σε αρμονία με τις εθνικές πολιτικές, για παράδειγμα τα μετρητά δεν μπορούν να υπερβαίνουν ανά οικογένεια το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που ισχύει για τους Έλληνες», παρατήρησε ο υπουργός και διευκρίνισε: «Δεν είναι δυνατόν μια ελληνική οικογένεια να παίρνει 400 ευρώ και να δώσουμε στους μετανάστες 500 ευρώ».

Μάλλον ξέχασε πως τα 400 ευρώ είναι ένα όνειρο θερινής νυκτός για πολλούς Ελληνες. Από τα 400 ή και 300 ευρώ το μήνα, ζήτημα να μένει στην τσέπη ένα ποσό της τάξεως των... 10 ευρώ. Η φορολογική πολιτική έχει σφάξει τον μέσο Ελληνα εργαζόμενο, με αποτέλεσμα οι συνθήκες ζωής να είναι άθλιες.

Πρέπει όμως να ομολογίσουμε πως η «πρώτη φορά Αριστερά» υλοποίησε έναν προεκλογικό στόχο της. Να ανοίξει τα σύνορα και να έρθουν στην Ελλάδα όσοι θέλουν, και να μείνουν εδώ για πάντα. Μπορεί σε όλα τα άλλα να απέτυχε, και μάλιστα παταγωδώς, αλλά τα αριστερά απωθημένα βρίσκουν την δικαίωσή τους.

Το συγκεκριμένο επίδομα θα φέρει στην χώρα μας και άλλους λαθρομετανάστες, καθώς τα 400 ευρώ είναι μια περιουσία.

Με μαθηματική ακρίβεια πλέον αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να αλλοιωθεί ο ελληνικός πληθυσμός, με τους λαθρομετανάστες να αποτελούν σε λίγες δεκαετίες, λόγω και της μετανάστευσης των νέων, πλειοψηφία στην χώρα μας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...