Κοινωνία

Σε νέο κτήριο, που παραχωρήθηκε δωρεάν, το Τοπικό Ιατρείο Αλίμου

Το προηγούμενο στοίχιζε 14.476 ευρώ ετησίως

Σε νέο κτήριο μεταστεγάστηκε το Τοπικό Ιατρείο Αλίμου. Συγκεκριμένα, το Τοπικό Ιατρείο Αλίμου εγκαταστάθηκε σε χώρο που παραχωρήθηκε δωρεάν από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επί της οδού Τσουκανέλη 7, στον Άλιμο.

Μέχρι σήμερα στεγαζόταν σε μισθωμένο ακίνητο επί της οδού Αγίου Γερασίμου 1, επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) με ενοίκιο ύψους 14.475,88 ευρώ μηνιαίως.

Το Τοπικό Ιατρείο θα προσφέρει υπηρεσίες υγείας και στις γειτονικές δομές κοινωνικού χαρακτήρα, που λειτουργούν υπό την αρμοδιότητα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον Άλιμο, πολλαπλασιάζοντας έτσι τα επωφελή αποτελέσματα της λειτουργίας του.

Στο Τοπικό Ιατρείο Αλίμου λειτουργούν Ιατρεία των παρακάτω ειδικοτήτων: Καρδιολογικό, Παθολογικό, Οφθαλμολογικό, Ωτορινολαρυγγολογικό, Χειρουργικό, Νευρολογικό, Γυναικολογικό, Δερματολογικό, ενώ πραγματοποιούνται εξετάσεις test-pap, αιματολογικές και κυτταρολογικές.

Οι πολίτες μπορούν να ρυθμίζουν δωρεάν τα ραντεβού τους στην ηλεκτρονική σελίδα http://rdv.ehealthnet.gr ή τηλεφωνικά, καλώντας τα 5-ψήφια νούμερα για τα ιατρεία του ΠΕΔΥ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ