Αρχείο

Ραγδαίες εξελίξεις: Με εντολή Ερντογάν διαλύθηκαν κέντρα μεταναστών στην ΒΔ Τουρκία –Ετοιμάζουν μαζική εισβολή Αφρικανών στην Ελλάδα μέσα στον χειμώνα

Εκατοντάδες μετανάστες που έφθασαν  στο  νησί της Λέσβου σήμερα ισχυρίστηκαν ότι προήλθαν από  "διαλυμένα" στρατόπεδα μεταναστών στη βορειοδυτική Τουρκία, ενώ οι ελληνικές λιμενικές αρχές ισχυρίζονται ότι η τουρκική ακτοφυλακή που παρακολουθεί τα σύνορα του Αιγαίου έχει "εξαφανιστεί".

Η ΕΕ ανακοίνωσε την ίδια στιγμή ότι οι χώρες μέλη θα μπορούν να αρχίσουν να επιστρέφουν οι μετανάστες στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2017, σε μια προσπάθεια να επαναφέρουν  τους κανόνες ασύλου του Δουβλίνου.

Η χώρα μας βάλλεται από παντού και από ότι φαίνεται  Γερμανοί και Τούρκοι σχεδιάζουν να την μετατρέψουν σε  ισλαμική αποικία τους.

Περίπου 200 μετανάστες, οι οποίοι επί το πλείστον προέρχονται από την Αφρική, ταξίδεψαν αποβιβάστηκαν στην ανατολική ακτή της Λέσβου. Επιπλέον, η Frontex έσωσε   66 μετανάστες στα ανοικτά των ακτών της Χίου. Σήμερα  το πρωί, ήρθαν επιπλέον 330 άτομα  στα δύο νησιά.

Οι δημοσιογράφοι στη Λέσβο ανέφεραν ότι η πλειοψηφία των μεταναστών που φθάνουν ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ  ότι είχαν εγκλεισθεί  σε κλειστά  και ελεγχόμενα στρατόπεδα στο βόρειο-δυτικά της Τουρκίας, και ότι αυτά τα στρατόπεδα είχαν «διαλυθεί» τις τελευταίες ημέρες.

Έχει επίσης παρατηρηθεί από τις ελληνικές λιμενικές αρχές ότι η τουρκική ακτοφυλακή, η οποία συνήθως λειτουργεί στη θαλάσσια περιοχή των συνόρων στο βόρειο Αιγαίο, έχει "εξαφανιστεί".

Το ελληνικό υπουργείο Μετανάστευσης επιβεβαίωσε την αύξηση του αριθμού των μεταναστών που φτάνουν στα νησιά προσθέτοντας ότι "παρατηρούμε πολύ στενά το φαινόμενο".

Μετανάστες που έφθασαν σήμερα σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου  ισχυρίζονται επίσης ότι χιλιάδες Αφρικανοί που έφτασαν στις ακτές της Τουρκίας αναζητούν  τρόπο για να περάσουν προς τα ελληνικά νησιά.

prosfyges-630x400

Οι πληροφορίες αυτές  έρχονται σε διάστημα λιγότερο από ένα δεκαπενθήμερο μετά την πληροφορία των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών ότι η τουρκική κυβέρνηση σχεδιάζει να αποστέλλει  3.000 μετανάστες την ημέρα στην  Ελλάδα.

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες αρνούνται να δουν την πραγματικότητα της στάσεως του Ερντογάν , ενώ πολλοί έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για την στροφή της Τουρκίας σε ένα απολυταρχικό  καθεστώς, που κινείται και στο μεταναστευτικό όπως αυτή κρίνει παραβιάζοντας όλες τις συνθήκες  .

Ο συνολικός αριθμός των μεταναστών που φιλοξενούνται στη Λέσβο και τη Χίο έχει φτάσει πλέον 11.112,άτομα και σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν αναφορές, για 62.380 μετανάστες.

Σύμφωνα με τον  Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ) και έκθεση που δημοσιεύθηκε , πάνω από 351.000 μετανάστες πέρασαν στην Ελλάδα και την Ιταλία από τις αρχές του 2016 σε σύγκριση με 883.393 το 2015.

 

Ο συνολικός αριθμός των μεταναστών που φιλοξενούνται στη Λέσβο και τη Χίο έχει φτάσει πλέον 11.112, και σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν αναφορές, 62.380 μετανάστες.

Σε επιστολή του προς τους υπουργούς Εσωτερικών της ΕΕ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο υπουργός μετανάστευσης κ. Γιάννης Μουζάλας αιτείται στην ΕΕ την υποστήριξη για την μείωση του πληθυσμού των στρατοπέδων  που είναι υπερπλήρεις από μετανάστες  στα νησιά του Αιγαίου.

Αλλά οι Ευρωπαίοι ετοιμάζονται σύμφωνα με πληροφορίες να  μας στείλουν και τους δικούς τους μαζί με τους χιλιάδες από την Τουρκία  .

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...