Κοινωνία

Πύργος: Ατύχημα με 16χρονο οδηγό που μετέφερε δύο...11χρονες

Σάλο έχει προκαλέσει στον Πύργο το απίστευτο τροχαίο ατύχημα που έγινε το απόγευμα της Τρίτης, όταν ένα μπλε ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Citroen Saxo με τρεις ανήλικους επιβάτες εισέβαλε σε μια αυλή, προσέκρουσε στον τοίχο του σπιτιού και ανατράπηκε, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστούν σοβαρά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το Ι.Χ. περνούσε και ξαναπερνούσε με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο και μάλιστα σε μια στιγμή λίγο έλειχε να παρασύρει μια μητέρα με το παιδί της που περπατούσαν στο πεζοδρόμιο.

Ξαφνικά, ενώ κατευθυνόταν προς το κέντρο της πόλης, βγήκε από το δρόμο, μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην αυλή, χτύπησε στον τοίχο του σπιτιού που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του Δασαρχείου Πύργου και ανατράπηκε παίρνοντας τούμπες προτού καταλήξει σε ένα διπλανό χωράφι!

Ο μόλις 16 χρόνων οδηγός εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απελευθερωθεί και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου όπου νοσηλεύεται μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Τρομαγμένες, αλλά καλά στην υγεία τους παρά τα ελαφρά τραύματά τους, είναι οι δύο 11χρονες τσιγγάνες που επέβαιναν στο όχημα και εκτινάχθηκαν από τα πίσω παράθυρα μετά την σφοδρή πρόσκρουση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...