Κοινωνία

Πιάστηκε 35χρονος Αλβανός για επίθεση με βιτριόλι σε γνωστό δικηγόρο - Υποψίες για ανάμειξη και στην επίθεση κατά Κούνεβα

Ενδείξεις ανάμειξής του στην υπόθεση της επίθεσης κατά της συνδικαλίστριας και ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνας Κόυνεβα φαίνεται ότι έχει η Ασφάλεια Αττικής για 35χρονο Αλβανό, ο οποίος συνελήφθη πριν από δύο μέρες, κατηγορούμενος για την επίθεση με βιτριόλι, το Δεκέμβριο του 2007 κατά του γνωστού δικηγόρου Παύλου Σαράκη, αλλά και για τη δολοφονία συζύγου νονού της νύχτας, τον Μάιο του 2009, σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια.

Ο άνδρας συνελήφθη για δύο εντάλματα που εκκρεμούσαν εις βάρος του για τις δύο προαναφερθείσες υποθέσεις, ωστόσο, πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος του συλληφθέντα για την επίθεση στην κ. Κούνεβα,  φαίνεται ότι υπάρχουν ενδείξεις από την κύρια ανάκριση, ότι πιθανόν να έχει σχέση. Σημειώνεται, από τις ίδιες πηγές, ότι δεν αποκλείεται η Ασφάλεια να παραλάβει παραγγελία της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, προκειμένου να διερευνήσει την συγκεκριμένη υπόθεση, κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει.

Όσον αφορά στην επίθεση εναντίον του κ. Σαράκη με βιτριόλι, το 2007, ο γνωστός δικηγόρος κλήθηκε σήμερα στην Ασφάλεια Αττικής και σύμφωνα με πληροφορίες, αναγνώρισε σε μεγάλο ποσοστό τον 35χρονο, ως τον δράστη της επίθεσης εναντίον του. Ο κ. Σαράκης είχε δεχτεί την επίθεση με βιτριόλι το 2007, στον Νέο Κόσμο, μετά από αποκαλύψεις για υποθέσεις μαστρoπίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης