Κόσμος

Πανέτοιμο για επιχειρήσεις το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο ειδικού ρόλου "Moscow" του Βόρειου Στόλου

Το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο ειδικού ρόλου "Moscow" που ανήκει στον Βόρειο Στόλο ολοκλήρωσε τις δοκιμές του μετά την επισκευή και τον εκσυγχρονισμό του στις 23 Δεκεμβρίου.

Πλέον σειρά έχει το υποβρύχιο "Yekaterinburg”.

Τις δοκιμές διεξάγουν ομάδες τεχνικού για να δοκιμάσουν μια νέα σειρά συστημάτων που θα ολοκληρώσουν τον κύκλο των δοκιμών.

Τα υποβρύχια κλάσης NPS "Moscow region" είναι μια σειρά υποβρυχίων ειδικών ρόλων όπως διείσδυση σε εχθρικές περιοχές εκτόξευση πύραυλων κρουζ και ηλεκτρονικό πόλεμο.

Τα υποβρύχια που μετατρέπονται είναι τα πρώην βαλλιστικών πυραύλων κλάσης K-64 project 667BDRM όπου γίνεται αφαίρεση ολόκληρης της υπερκατασκευής των βαλλιστικών πυραύλων και γίνεται τοποθέτηση νέων ηλεκτρονικών συστημάτων κάτω από την εποπτεία της διεύθυνσης υποβρυχίωνν ερευνών μεγάλου βάθους του ΥΠΑΜ.

Το υποβρύχιο δόθηκε πίσω για χρήση στις 22 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...