Κόσμος

Παγκόσμιος τρόμος: Βρετανοί κομάντος (SAS) βγήκαν στους δρόμους μέχρι τα Χριστούγεννα υπό τον φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων από τον ISIS!


Ομάδες των επίλεκτων βρετανικών ειδικών δυνάμεων (SAS) με ειδίκευση στην  αντι-τρομοκρατία βγήκαν ήδη  στους δρόμους τη διάρκεια των Χριστουγέννων, εν μέσω φόβων των επιθέσεων ακόμη και με χημικά από εκπαιδευμένους στην Συρία ακραίους ισλαμιστές.

Οι «κομάντος» σε πολλές περιπτώσεις δεν θα γίνονται αντιληπτοί μιας και φορούν πολιτικά ρούχα , αλλά είναι εφοδιασμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην προσπάθεια να αποτρέψουν οποιαδήποτε τρομοκρατική ενέργεια.

Έχουν σαφή εντολή να «πυροβολούν και  να σκοτώνουν» εφόσον εκτιμούν ότι οι  άμαχοι πολίτες που κάνουν τα ψώνια τους είναι σε κίνδυνο.

sas-754602

Οι ομάδες της SAS  περιλαμβάνουν ελεύθερους σκοπευτές καταρτισμένους τέλεια ώστε να αναγνωρίζουν και να σκοτώνουν τους επίδοξους  βομβιστές αυτοκτονίας σε πολυσύχναστες αστικές περιοχές.

Τα μέλη της επίλεκτης δύναμης έχουν πάρει ήδη θέσεις σε μυστικές τοποθεσίες στο Λονδίνο, το Μπέρμιγχαμ, το Λιντς και το Μάντσεστερ με σκοπό την καταπολέμηση των τρομοκρατικών απειλών.

Πηγές των μυστικών υπηρεσιών πιστεύουν ότι βρετανικής καταγωγής μέλη του ISIS που επιστρέφουν από το Ιράκ και τη Συρία είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν  επιθέσεις στις ημέρες των Χριστουγέννων .

Πηγή στις υπηρεσίες ασφαλείας δήλωσε : «Η MI5 πιστεύει ότι εκατοντάδες Βρετανοί οι οποίοι πολέμησαν με το ισλαμικό κράτος στη Συρία και το Ιράκ έχουν  επιστρέψει  στο Ηνωμένο Βασίλειο και ήδη προετοιμάζουν δολοφονικές ενέργειες κατά πολιτών στην χώρα. Πολλοί  θέλουν να πάρουν εκδίκηση από  το Ηνωμένο Βασίλειο για τις επιθέσεις που ξεκίνησε η βρετανική πολεμική αεροπορία (RAF) και οι  ειδικές δυνάμεις στο ισλαμικό κράτος  στη Συρία και το Ιράκ".

Αυτοί οι άνθρωποι-τέρατα είναι  αποφασισμένοι να σκοτώσουν πολλούς ανυποψίαστους ανθρώπους και είναι  περισσότερο από έτοιμοι να πεθάνουν για την ανίερη ιδεολογία τους , κάτι που  καθιστά τους ίδιους άκρως επικίνδυνους .

Οι ομάδες των SAS  μαζί με τους άνδρες της αντιτρομοκρατικής  συνεργάζονται  στενά με τα μέλη της MI5, για το προφίλ  και τον προσδιορισμό« υπόπτων οι οποίοι θα θανατώνονται επιτόπιου χωρίς σύλληψη.

Επίσης σε ετοιμότητα ευρίσκονται οι ειδικοί εμπειρογνώμονες εξουδετέρωσης  βομβών του βρετανικού στρατού,  έτοιμοι να εκτονώσουν τυχόν ύποπτα  εκρηκτικά πακέτα  ή γιλέκα αυτοκτονίας από  τρομοκράτες.

Η δύναμη των Βρετανών κομάντος θα υποστηρίζεται  από τα μέλη του ειδικού συντάγματος  αναγνώρισης οι οποίοι είναι ειδικοί στον τομέα της επιτήρησης.

Τα μέλη της  SAS θα περιπολούν στους δρόμους της Βρετανίας και στα εμπορικά κέντρα μέχρι τα Χριστούγεννα και θα είναι επίσης παρόντες σε υψηλού προφίλ εκδηλώσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Πηγή δήλωσε στον βρετανικό τύπο ότι μία από τις κύριες απειλές που αντιμετωπίζει το Ηνωμένο Βασίλειο είναι επιθέσεις από "μοναχικούς  λύκους" οι οποίοι πραγματοποιούν επιθέσεις αυτοκτονίας.

christmas-754603Η κίνηση αυτή έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά την δήλωση του επικεφαλής της MI6, ο οποίος  προειδοποίησε ότι η Βρετανία αντιμετωπίζει μια άνευ προηγουμένου απειλή από την τρομοκρατία.

Βίντεο

http://players.brightcove.net/2540076170001/Ey9zhZNae_default/index.html?videoId=5248131535001

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...