Πολιτική

Ο νέος Γάλλος πρωθυπουργός έστελνε «τολμηρά» μηνύματα κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου

Σάλο προκάλεσε ο νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας, ο οποίος «πιάστηκε στα πράσα» να στέλνει με το κινητό του μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με την Le Parisien ο Μπερνάρ Καζνέβ έστειλε  κατά λάθος ένα «τολμηρό» μήνυμα σε μια υπουργό της κυβέρνησής του. Η υπουργός αυτή, που δεν κατονομάζεται στο ρεπορτάζ, είπε ότι το μήνυμα δεν προοριζόταν για εκείνη, αλλά μάλλον για τη γυναίκα του 53χρονου πολιτικού.
Η είδηση πυροδότησε εκ νέου το ενδιαφέρον για την ιδιωτική ζωή του Καζνέβ. Ενόψει μάλιστα της πρώτης του ομιλίας με τη νέα του ιδιότητα στη γαλλική βουλή, επανήλθαν στο προσκήνιο οι φήμες ότι επισκέπτεται ιστοσελίδες σαδομαζοχιστικού περιεχομένου.

Οι πολιτικοί του αντίπαλοι έσπευσαν να επωφεληθούν απ' τις αποκαλύψεις της Le Parisien για να τον γελοιοποιήσουν ενόψει της ομιλίας του την ερχόμενη Τρίτη στη γαλλική Εθνοσυνέλευση.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η ιδιωτική ζωή του Καζνέβ μπαίνει στο μικροσκόπιο των ΜΜΕ.
Το 1995 παντρεύτηκε την πρώτη του γυναίκα, τη Βερονίκ. Χώρισαν και ξαναπαντρεύτηκε πέρυσι.

Αλλά αυτό που άφησε άφωνους πολλούς κι έγινε πηχιαίος τίτλος πριν από μερικούς μήνες στη Γαλλία ήταν οι  αναρτήσεις του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Ο Καζνέβ, που ήταν τότε υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, έγινε ανέκδοτο καθώς ο λογαριασμός του παρέπεμπε σ' ένα tweet που ανήρτησe to Spanking Land, το οποίο περιγράφεται ως «η πιο διακριτική ομάδα συναινετικών μαζοχιστών που τους αρέσει η πειθαρχία», το σπίτι των  #spankingfaces".
Η συγκεκριμένη ανάρτηση έδειχνε μια γυναίκα να τη δέρνουν στον πισινό .

Η καζούρα στα  social media πήγε σύννεφο, ενώ δημιουργήθηκε hashtag με τον τίτλο  #cazeneuvepunishment.
Ο εκπρόσωπος του Καζνέβ είπε τότε ότι το λογαριασμό του στο Twitter τον επιβλέπουν οι συνεργάτες του, όχι ο ίδιος. Διεξήχθη έρευνα, αλλά τα αποτελέσματά της δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ.

Tα γαλλικά ΜΜΕ δεν έδωσαν σήμερα μεγάλη έκταση στα σεξουαλικά ζητήματα του νέου πρωθυπουργού. Ορισμένα, ωστόσο, επισημαίνουν, ότι πίσω από την αυστηρή φιγούρα με τα άψογα ρούχα κρύβεται ένα περίεργο όν. «Τα ρούχα δεν κάνουν τον παπά», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ