Εθνικά θέματα

Ο Γ. Θεοφάνους απoκτά την ελληνική υπηκοότητα και απαντά στον Ζουράρι για τα νησιά (βίντεο)

Την ελληνική υπηκοότητα πήρε μόλις χθες Παρασκευή δημοφιλής στην Ελλάδα συνθέτης και με την ευκαιρία στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα στον υφυπουργό Κώστα Ζουράρι που είπε πως δεν πειράζει αν χάσουμε μερικά νησιά από τους Τούρκους.

Ο Γιώργος Θεοφάνους δηλώνει χαρούμενος που έλαβε την ελληνική υπηκοόητα: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος διότι πήρα επιτέλους την ελληνική υπηκοότητα. Μπορώ να ψηφίζω εδώ στην Ελλάδα κάτι το οποίο μου αρνούνται στην Κύπρο τόσα χρόνια».

Παράλληλα, όμως στέλνει και ένα αιχμηρό μήνυμα στο Κώστα Ζουράρι λέγοντας:  «Δηλαδή, αν εγώ ή κάποιος άλλος τραγουδιστής ή καλλιτέχνης που κατά καιρούς παίρνει πολιτική θέση και μιλά για τα πράγματα που βλέπει και ακούει γύρω του… Αν κάποιος από εμάς έλεγε εντάξει μωρέ, ας πάρουν οι Τούρκοι μερικά νησιά και τι έγινε… Τι θα γινόταν; Δεν θα ξεσηκωνόταν όλος ο κόσμος εναντίον; Και λογικά θα ξεσηκωνόταν. Προφανώς… Ή ο άλλος τώρα που πάει και διαπραγματεύεται με ποιόν; Με τον Ερντογάν… Γιατί; Για να λύσουμε ή να ξεπουλήσουμε το Κυπριακό; Τώρα να μου πεις… Γιατί τα λες όλα αυτά σήμερα; Τα λέω γιατί είμαι πάρα πολύ χαρούμενος διότι πήρα επιτέλους την ελληνική υπηκοότητα.

https://youtu.be/dHT-hwDzqag

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές