Κοινωνία

Ο ήρωας ειδικός φρουρός της ΕΛΑΣ που αρνήθηκε να παραδώσει τον οπλισμό του

Μνημόσυνο στο ίδιο σημείο της δολοφονίας του συναδέλφου Ειδικού Φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη  διοργανώνεται ως ελάχιστος φόρος τιμής από το ΣΕΦΕΑΑ και το Α.Τ. Κηφισιάς για τα 12 χρόνια από τη "μαύρη" πρωτοχρονιά της αστυνομίας...  

12 χρόνια πέρασαν από την μέρα που ο Ειδικός Φρουρός Χαράλαμπος Αμανατίδης μπήκε στην ιστορία των Ηρώων Ειδικών Φρουρών που απαιτεί το καθήκον να θυσιάζονται  για να στηθεί η γέφυρα  μεταξύ έννομης τάξης και προστασίας των πολιτών της Πατρίδας μας.

Δώδεκα χρόνια πέρασαν από τη μέρα που ο νέος τότε Ειδικός Φρουρός Χαράλαμπος Αμανατίδης , αρνήθηκε να παραδώσει αμαχητί τον οπλισμό του και να δεχθεί καταιγισμό πυρών από άνανδρους ασύλληπτους ακόμη  εγκληματίες.

Η μνήμη του θανάτου του Χαράλαμπου Αμανατίδη παραδίδει στους νεώτερους τα μεγαλύτερα μαθήματα αυτοθυσίας και υπηρεσιακής ευσυνειδησίας, χαρακτηριστικά που λειτουργούν  ως φωτοδότες στο πάντοτε σκοτεινό κακοτράχαλο και γεμάτο απρόοπτα,  δρόμο των Ειδικών Φρουρών απέναντι στα αδηφάγα εγκληματικά τέρατα.

12 χρόνια από τη δολοφονία του Ειδικού Φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη

Ως ελάχιστο φόρο τιμής και μνήμης το Σωματείο Ειδικών Φρουρών το Σάββατο 31/12/2016 και ώρα 10:00 π.μ θα παραστεί στη συμβολή των οδών Θήρας και Καρπάθου στην Κηφισιά, σημείο της δολοφονίας του Συναδέλφου διοργανώνοντας  και συμμετέχοντας στο μνημόσυνο που θα τελεστεί για τα δώδεκα χρόνια από τη δολοφονία του.

Ευχόμαστε  ο φάρος του θανάτου του Χαράλαμπου Αμανατίδη να φωτίζει την ψυχή και το μυαλό όλων των υπηρετούντων στην Ελληνική Αστυνομία ώστε να αποφεύγουν τους σκοπέλους στον ωκεανό του εγκλήματος.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γενικός Γραμματέας

Ντούμας Βασίλειος                                                                   Μαυροειδάκος Ευστράτιος

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...