Πνευματικά ωφέλιμα

Ορθολογιστικός Σατανισμός - Η αποκάλυψη για την πιο επικίνδυνη κοσμοθεωρία "νεοσατανισμού"!

Ο μεταφυσικός Σατανισμός είναι λατρευτική πίστη η οποία έχει ως επίκεντρό της τον Σατανά, ή διάβολο, οντότητα που σύμφωνα με την παράδοση των ιουδαίων,των μουσουλμάνων και των χριστιανών είναι ο έσχατος αντίπαλος του Θεού, ενσαρκώνοντας την Ελεύθερη Θέληση (ελεύθερη βούληση) σύμφωνα με τους Σατανιστές, ή την αρχή του απόλυτου κακού σύμφωνα με τους Ιουδαίους τους μουσουλμάνους και τους Χριστιανούς.

Δεν λείπουν λατρείες αρνητικών δυνάμεων στο περιθώριο και των άλλων θρησκειών, όμως ο Σατανισμός εντοπίζεται στο θρησκευτικό ορίζοντα του ιουδαιοχριστιανισμού, επειδή αποδέχεται κατ' αρχήν τον μονοθεϊσμό και την αντίληψη της Βίβλου για το διάβολο.

Σε αντίθεση με τον μεταφυσικό Σατανισμό ο οποίος συνίσταται στη λατρεία μιας σκοτεινής θεότητας, ο ορθολογιστικός Σατανισμός είναι προιόν ανθρώπινης αρνητικής σκεπτομορφής! Αντιπροσωπεύει μία ανθρωποκεντρική ιδεολογία βάση της οποίας το μέλος αφού προσυλιτιστεί απορρίπτει κάθε κοινωνικό ταμπού προετοιμαζόμενο έτσι ώστε να προβεί σε εγκληματικές πράξεις προκειμένου να υπηρετήσει τυφλά την οργάνωση του. Σε αντίθεση με το δέος που προκαλεί η ύπαρξη του Αιωσφόρου στα μέλη μιας λατρείας τα οποία με αρχαίες μεθώδους αυθυποβάλλονται σε ένα είδους "υπνοβατικoύ δαιμονισμού", στον ορθολογιστικό Σατανισμό έχουν πλήρη γνώση και συνείδηση των πραξεών τους. Διαπράττουν κάθε λογής εγκλήματα στο όνομα μιας ιδεολογίας πλέον που τους δίνει την πεποίθηση ότι ειναι ανώτεροι και απελευθερωμένοι. Τα οικονομικά και όχι μόνο οφέλη δε είναι μεγάλα...

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ