Αρχείο

Ντεμπούτο για το MiG-35: Όταν το "καλό" γίνεται "εξαιρετικό" - "Απογειώνονται" οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις (εικόνες και βίντεο)

To ΜiG-35 είναι η υπέρτατη εξέλιξη του επιτυχημένου μαχητικού MiG-29. Πρόκειται για ένα μαχητικό 4++ γενιάς, καλύτερο των αντίστοιχων δυτικών Rafale και Εurofighter. Ηδη έχουν παραγγελθεί 24 μονάδες από την αιγυπτιακή Αεροπορία ενώ διέρρευσαν και οι πρώτες εικόνες του τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Έτσι, την εμφάνιση τους έκανε το πρώτο μαχητικό Mikoyan MiG-35 (Fulcrum-F) για τη ρωσική αεροπορία στο αεροδρόμιο του Ζουκόφσκι έξω από την Μόσχα.

Το νέο ουσιαστικά μαχητικό φέρει ραντάρ Phazotron Zhuk-AE (AESA) που ανιχνεύει στόχους μεγέθους μαχητικού στα 186 χλμ και στόχους μεγέθους σκάφους επιφανείας στα 300χλμ, κινητήρες RD-33MK των 9.000 κιλών ώσης ενώ θα μπορούν να φέρουν και σύστημα κατευθυνόμενης ώσης που αυξάνει τις επιδόσεις μάχης κατά 155, και ηλεκτροπτικό σύστημα αναγνώρισης εντοπισμού εχθρικών στόχων OLS-35.

Επίσης φαίνεται ότι το μαχητικό θα φέρει συστήματα ανοιχτής αρχιτεκτονικής για ενσωμάτωσης και δυτικής τεχνολογίας συστήματα καθώς η MIG έχει συνεργαστεί με την ιταλική GEM-Elettronica για την ενσωμάτωση ενός νέου παρεμβολέα στο εσωτερικό του σκάφους.

Το μαχητικό κάνει εκτεταμένη χρήση συνθετικών υλικών νέων χρωμάτων μείωσης του ίχνους οι κινητήρες έχουν σύστημα μείωσης του υπέρυθρου ίχνους ενώ έχει εκτεταμένες δικτυοκεντρικές δυνατότητες ενώ με την πρόσθετη ικανότητα μεταφοράς καυσίμων φτάνει την εμβέλεια μάχης των 1000χλμ.

https://www.youtube.com/watch?v=VaJYDtzhCkc

https://www.youtube.com/watch?v=7bMNuonGGFk

https://www.youtube.com/watch?v=-Zeamja2GcY

https://www.youtube.com/watch?v=TW6wzHOSRj8

mig-35

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές