Πολιτική

Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τη ΝΔ ως βοηθό σκηνοθέτη στο θέατρο του παραλόγου

«Ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τη ΝΔ ως βοηθό σκηνοθέτη στο θέατρο του παραλόγου που παίζει για άλλη μια φορά. Ανεβάζει ξανά την παράσταση «ο καλός, ο κακός και η ρήξη», δηλώνει η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα REAL news και υποστηρίζει ότι "ο κ. Τσίπρας και ο κ. Σόιμπλε είναι δύο αλληλοτροφοδοτούμενα πρόσωπα, που ναρκοθετούν το μέλλον της χώρας".

"Το φινάλε του έργου το έχουμε ξαναδεί. Και μας κόστισε 80 δις. ευρώ και ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο. Και γι’ αυτό η μόνη λύση για να σωθεί η χώρα είναι η άμεση πολιτική αλλαγή" υπογραμμίζει η πρώην υπουργός.

Για τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα σημειώνει ότι "η συμμετοχή του ΔΝΤ δεν είναι a la carte", και ότι "για την κυβέρνηση το ΔΝΤ είναι καλό όταν μιλάει για χαμηλότερα πλεονάσματα και ρύθμιση χρέους και κακό ΔΝΤ όταν μιλάει για τις εργασιακές σχέσεις και τις μεταρρυθμίσεις" και προσθέτει ότι "θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε σε ένα πρόγραμμα και οφείλουμε να το εφαρμόσουμε γρήγορα, για να ακολουθήσουμε το δρόμο της Κύπρου και της Ιρλανδίας".

Μιλώντας για τη συμφωνία για το χρέος η Ντόρα Μπακογιάννη υποστηρίζει ότι "είναι μια ανάσα" αλλά υπογραμμίζει ότι "το πόσο εύθραυστη ήταν αυτή η συμφωνία φάνηκε από το ότι στο πρώτο φύσημα του ανέμου οι δανειστές απειλούν να μην την εφαρμόσουν". Σε ερώτηση για τη συμμετοχή ανεξάρτητων βουλευτών στα ψηφοδέλτια της ΝΔ δηλώνει ότι "όποιος είναι αποφασισμένος να υπηρετήσει τις αρχές και τις αξίες της ΝΔ, είναι ευπρόσδεκτος".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...