Κόσμος

Μεθυσμένος οδηγός μπούκαρε σε ρωσικό αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Η κάμερα περιπολικού κατέγραψε την απίστευτη σκηνή μ’ έναν μεθυσμένο οδηγό να ορμάει με το αυτοκίνητό του μέσα στον τερματικό του αεροδρομίου του Καζάν της κεντρικής ευρωπαϊκής Ρωσίας σπάζοντας τις πόρτες του κτιρίου και προκαλώντας τεράστιες καταστροφές.

https://www.youtube.com/watch?v=Md5NSXQDYOw

Στη διάρκεια της ιλιγγιώδους καταδίωξης ο 40χρονος Ρουστλάν Νουρτντίνοφ προσπάθησε να ξεφύγει απ’ τα περιπολικά, αλλά μάταια. Τελικά συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 15 μέρες φυλακή, ενώ εκκρεμούν άλλες δύο δίκες σε βάρος του επειδή έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή αστυνομικών και για εσκεμμένη καταστροφή δημόσιας περιουσίας.

Το περιστατικό συνέβη προχθές το βράδυ. Στο βίντεο διακρίνεται το Lada Samara να πέφτει τέσσερις φορές πάνω στη γυάλινη πόρτα του αεροδρομίου, προτού καταφέρει να μπουκάρει στο κτίριο με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τον σταματήσουν.

Ο μεθυσμένος οδηγός συνέχισε να οδηγεί προκαλώντας ακόμη περισσότερες καταστροφές, μάλιστα γκρέμισε κι έναν πυροσβεστικό κρουνό με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το κτίριο.

Μετά την τρελή του κούρσα ο οδηγός βγήκε με το Lada απ’ το τερματικό, όπου η αστυνομία κατάφερε τελικά να τον συλλάβει. Ορισμένοι αστυνομικοί τραυματίστηκαν μάλιστα στην προσπάθειά τους να σταματήσουν τον οδηγό.
Στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες. Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο 40χρονος, που είναι πρώην υπάλληλος του υπουργείου Εσωτερικών Υποθέσεων, προκάλεσε ζημιές ύψους 80.000 ευρώ στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας του Ταταρστάν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...