Κοινωνία

Θρήνος στα Βραχνέικα για 39χρονη γυναίκα που έφυγε ξαφνικά από την ζωή

Θρήνος στην Πάτρα και στα Βραχνέικα για την Σάσα Σκαλιάπα, μία νεαρή κοπέλα που έφυγε ξαφνικά από την ζωή.

Η 39χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μετά από αιμορραγία που είχε στον εγκέφαλο, λόγω ενός ανευρύσματος που υπήρχε, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει. Τις τελευταίες ώρες η νεαρή κοπέλα είχε πέσει σε κώμα, χάνοντας αρκετό αίμα από το ανεύρυσμα και παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί και οι νοσηλευτές για να την κρατήσουν στην ζωή, δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με το patrasevents.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή, καθηγήτρια αγγλικών στο επάγγελμα, λιποθύμησε ενώ έκανε μάθημα σε ένα παιδάκι. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, όπου εκεί διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής της.

Η Σάσα έφυγε από την ζωή, νωρίς, σκορπίζοντας τον θρήνο στην Πάτρα, στους φίλους και στους γνωστούς της, αλλά και στην οικογένειά της. Η 39χρονη ζούσε στα Βραχνέικα που από το απόγευμα της Τρίτης έχουν βυθιστεί στο πένθος.

Όλοι μιλούν για έναν υπέροχο άνθρωπο και μία αξιολάτρευτη προσωπικότητα που όμως το τελευταίο διάστημα είχε περάσει πολλά, χάνοντας τον πατέρα της από την επάρατη νόσο. Να σημειωθεί ότι η κοπέλα είχε μία κορούλα 14 ετών.

H εξόδιος ακολουθία της άτυχης 39χρονης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 15:00 στο νέο ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου στα Βραχνέικα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ