Αρχείο

Η σοκαριστική στιγμή που λιοντάρι επιτίθεται και σκοτώνει εκπαιδευτή τσίρκου μπροστά στα μάτια των θεατών! (Βίντεο, Σκληρές Εικόνες)


Την σοκαριστική στιγμή που ένα λιοντάρι επιτίθεται και σκοτώνει έναν εκπαιδευτή τσίρκου μπροστά στα μάτια των θεατών, ανάμεσά τους και παιδιά, κατέγραψε ερασιτεχνικό βίντεο κατά τη διάρκεια ζωντανού σόου στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Ο Islam Shaheen, που εργαζόταν ως εκπαιδευτής λιονταριών στο Lion Village, φαίνεται στο βίντεο να κάνει νόημα σε ένα από τα λιοντάρια με ένα ραβδί ενώ ένα δεύτερο ανεβαίνει μία σκάλα.

Ξαφνικά, ένα τρίτο λιοντάρι μπαίνει στο πλάνο και του ορμά ενώ βρυχάται και τον δαγκώνει στο λαιμό, με τα παιδιά να ουρλιάζουν παρακολουθώντας την άγρια σκηνή να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους. Μετά την επίθεση, ο 35χρονος εκπαιδευτής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου εξέπνευσε λίγες μέρες αργότερα, υποκύπτοντας στα βαριά τραύματά του.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης, αν και ο Shaheen έκανε τη συγκεκριμένη δουλειά εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια, η επίθεση του λιονταριού, που ζύγιζε σχεδόν 200 κιλά, τον αιφνιδίασε και σημειώνουν πως το ζώο ήταν πρόσφατο απόκτημα του τσίρκου. Όπως ήταν φυσικό, τα σενάρια για το λόγο πίσω από την επίθεση δίνουν και παίρνουν με κάποιους να την αποδίδουν σε αίσθημα πείνας του λιονταριού και άλλους να εικάζουν πως το ζώο ταράχτηκε από τη δυνατή μουσική. Από την πλευρά του, εκπρόσωπος του τσίρκου αρνήθηκε κάθε κατηγορία, δηλώνοντας πως το λιοντάρι επιτέθηκε επειδή ήταν σε περίοδο αναπαραγωγής κι ως εκ τούτου αντέδρασε σπασμωδικά. Μετά το συμβάν, οι υπεύθυνοι απέσυραν το λιοντάρι από το σόου και αυτή τη στιγμή το παρακολουθεί κτηνίατρος προκειμένου να αποφασίσει τη μοίρα του.

Δείτε την στιγμή της επίθεσης (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):

* Με πληροφορίες από Al Arabiya.net και Daily Mail

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ