Αρχείο

Η Ρωσία αποκάλυψε ένα από τα μυστικά της όπλα - Μη ανασχέσιμο από οποιοδήποτε σύστημα άμυνας των ΗΠΑ (βίντεο)

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )

Ρώσοι επιστήμονες έχουν αναπτύξει ένα υπερηχητικό αερόχημα-πύραυλο το οποίο είναι  ικανό να ταξιδεύει με ταχύτητα πέντε φορές την ταχύτητα του ήχου, διαμηνύοντας παράλληλα ότι οποιαδήποτε «γνωστό»  σύστημα αεράμυνας δεν δύναται να αναχαιτίσει αυτό το τρομερό από κάθε άποψη οπλικό σύστημα.

Δυτικοί  αμυντικοί αναλυτές αναφέρουν ότι οι Ρώσοι επιστήμονες έχουν πραγματοποιήσει μια αλματώδη πρόοδο κάνοντας στην ουσία στρατιωτική επανάσταση με την νέα αυτή τεχνολογία.

Τα αεροχήματα Hypersonic είναι υψηλής τεχνολογίας συστήματα με δυνατότητα να διεισδύουν «σχεδόν σε κάθε» σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας, σύμφωνα με μια κορυφαία πηγή στην ρωσική στρατιωτική υπηρεσία έρευνας.

Ο Boris Statovsky, της υπηρεσίας «προηγμένης τεχνολογίας » στη Μόσχα, είπε ότι η ανακάλυψη αυτή θα εξασφαλίζει στην χώρα του «παγκόσμια στρατιωτική-στρατηγική κυριαρχία» για πολλές  δεκαετίες.

1030917990

 «Χάρη στα τρομακτικά εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους οι πύραυλοι αυτοί στην ουσία θα είναι σε θέση να διαρρηγνύουν κάθε υπάρχον σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας, εξασφαλίζοντας έτσι την παγκόσμια στρατιωτική-στρατηγική κυριαρχία ισοτιμίας στα επόμενα 30 με 40 χρόνια», τόνισε ο ίδιος.

Ο κ Statovsky πρόσθεσε ότι σε μια μελλοντική  μάχη τα αεροχήματα που θα κινούνται με 5-6 max, είναι σχεδόν αδύνατο να υποκλαπούν ή να εντοπιστούν από οποιαδήποτε σύστημα ραντάρ χάρη στην ικανότητά τους να αλλάζουν στόχους κατά την διάρκεια της πτήσης.

«Η Ρωσία δοκίμασε σε δύο περιπτώσεις επιτυχώς αυτήν την επαναστατική τεχνολογία φέτος ως μέρος μιας κίνησης να αντικαταστήσει τους  παραδοσιακούς  πυραύλους», δήλωσε ο Ρώσος αξιωματούχος σκορπίζοντας πανικό στην δύση.

Σε άρθρο μας με τίτλο ( Β.Πούτιν σε ΝΑΤΟ: «Έχω και άλλα μυστικά όπλα πάμε για πόλεμο;» (βίντεο), είχαμε αναφέρει ότι και τα υπό κατασκευή νέα ρωσικά αντιτορπιλικά  «Leader» θα διαθέτουν τρομερά όπλα που θα «τυφλώνουν» όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα του ΝΑΤΟ !!

russia-rocket-vladimir-putin-744758-1

Τα άκρως προηγμένα ρωσικά αντιτορπιλικά «Leader», θα αποτελούν σύμφωνα με το νέο δόγμα του Κρεμλίνου, το «φονικό χέρι» της Ρωσίας σε όλους τις θάλασσες  και τους Ωκεανούς.

Τα πλοία αυτά θα είναι εξοπλισμένα με ειδικά ηλεκτρονικά συστήματα τα οποία θα «τυφλώνουν» στην κυριολεξία  όλες τις ηλεκτρονικές  συσκευές των πολεμικών πλοίων του ΝΑΤΟ, καθώς και τους επίγειους  σταθμούς  ραντάρ,  αλλά θα επιδρούν ακόμη και στο ανθρώπινο προσωπικό.

Με λίγα λόγια ευρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο από στρατιωτικής άποψης στο οποίο η τεχνολογία που θα κατέχει η Ρωσία σε λίγο διάστημα θα ξεπερνά την αντίστοιχη  δυτική , κυριαρχώντας στον πλανήτη μαζί με τους Κινέζους.

Αυτό ονομάζεται αλλαγή τεχνολογικών δεδομένων από την Ανατολή σε σχέση με την δύση , και από μόνο του αλλάζει τις γεωπολιτικές ισορροπίες σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο μόνος τρόπος να διακοπεί προσωρινά αυτή η διαδικασία η οποία λαμβάνει χώρα στα εργοστάσια στα Ουράλια είναι μια πολεμική σύγκρουση …τώρα με την Ρωσία.

Αυτό όμως ίσως αυτό  να επιταχύνει ακόμη περισσότερο την δημιουργία ακόμα πιο θανατηφόρων όπλων και συστημάτων και να αποβεί μοιραία όχι μόνο για την δύση, αλλά και για τον πλανήτη μας γενικά.

Βίντεο

https://youtu.be/jG_JZMpdTBg?t=4

https://youtu.be/blPSnjvN0u8?t=1

https://youtu.be/x5HuhZhtiw4?t=3

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης