Κοινωνία

Η μία δίπλα στην άλλη θα ταφούν Ντέμπι Ρέινολντς και Κάρι Φίσερ

Μαζί θα ταφούν η Κάρι Φίσερ με την μητέρα της Ντέμπι Ρέινολντς, οι οποίες «έφυγαν» με μία εβδομάδα διαφορά.

Ο Τοντ Φίσερ, γιος της Ρέινολντς και νεώτερος αδελφός της Κάρι, είπε ότι είδε κολιμπρί σ' ένα κοιμητήριο στο Forest Lawn Memorial Park στην περιοχή Χόλιγουντ Χιλς και πείσθηκε πως είναι το ιδεώδες σημείο για να αναπαυθούν οι δύο γυναίκες.

«Ετσι έπρεπε να γίνει», δήλωσε στο Reuters, ενθυμούμενος πως η μητέρα του είχε ιδιαίτερη αγάπη στα κολιμπρί, που ήταν τακτικοί επισκέπτες στο κτήμα του σπιτιού της στο Μπέβερλι Χιλς.

Ο Τοντ Φίσερ πρόσθεσε πως πως η οικογένεια σχεδιάζει δύο ιδιωτικές τελετές, μια κοινή επιμνημόσυνη τελετή και την ταφή της μητέρας και της αδελφής του, της μιας δίπλα στην άλλη, στο Forest Lawn. Θα ακολουθήσει κάποια μορφή δημόσιας τελετής στη μνήμη των δυο γυναικών. Οι ημερομηνίες και τα υπόλοιπα θέματα της κηδείας θα οριστικοποιηθούν το σαββατοκύριακο.

Η Ντέπι Ρέινολντς, η οποία κέρδισε την αγάπη των φίλων του κινηματογράφου τραγουδώντας και χορεύοντας σε χολιγουντιανά μιούζικαλ όπως το «Singin' in the Rain», υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και πέθανε την Τετάρτη σε ηλικία 84 ετών.

Μια εβδομάδα, πριν η κόρη της, η Κάρι Φίσερ, που είχε γίνει γνωστή ως Πριγκίπισσα Λέια στις ταινίες «Star Wars», πέθανε στα 60 της, τέσσερις ημέρες αφού είχε υποστεί καρδιακή προσβολή στη διάρκεια πτήσης από την Αγγλία, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου μιας βρετανικής τηλεοπτικής κωμωδίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...