Αρχείο

Η Ελλάδα δέχεται επίθεση και ισλαμοποιείται! Κρητικός «σακάτεψε» Πακιστανό που έβρισε την Παναγία (βίντεο) - Οι «πρόσφυγες» πήραν το μάθημά τους

του Ανδρέα Μουντζουρούλια                                                                                                                                                

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ιδιοκτήτης ψητοπωλείου από την Κρήτη. Ο Μιχάλης Καρτσωνάκης, περιέγραψε τι συνέβη στην εκπομπή του Κ. Βελόπουλου όταν μια παρέα Πακιστανών θαμώνων του καταστήματος θέλησαν να ακούσουν… αμανέδες αντί για κρητικά.

Οι Πακιστανοί έβισαν χυδαία την μητέρα των Ελλήνων και ο ιδιοκτήτης αντέδρασε όπως θα έκανε κάθε πιστός και πατριώτης.

Αρπαξε το σίδερο που έχει για τα κάρβουνα, όταν ένας από τους αλλοδαπούς του ζήτησε να κατεβάσει μια εικόνα της Παναγίας που είχε στο κατάστημα.

Δείτε το βίντεο με την καταγγελία:

 

https://www.youtube.com/watch?v=eRnzS5IlyjY
Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς πλέον από το ελληνικό κράτος, με τους λαθρομετανάστες να μην σέβονται τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων.

Ο εποικισμός της Ευρώπης από τους χιλιάδες λαθροεισβολείς θα δημιουργήσει ένα ανεπανόρθωτο πλήγμα στις πολιτισμικές αξίες της χώρας μας αλλά και της Γηραιάς Ηπείρου και θα την οδηγήσει στην απόλυτη καταστροφή. Ειδικά οι πιο ευάλωτες χώρες, δηλαδή αυτές που ήταν ανοικτές προς τους λαθρομετανάστες, μη έχοντας υψηλό επίπεδο εθνικής συνείδησης, όντας επιπροσθέτως χώρες με υψηλό δείκτη αθεϊας, θα «γευθούν” τα αποτελέσματα του λαθροεπικισμού στο μέγιστο βαθμό.

Οι λαθρομετανάστες ξυλοκοπούν, κλέβουν συνεχώς, ενώ είναι αρκετά σημαντική η έρευνα της εταιρείας Mercer.

Στην φετινή της έκθεση, κατατάσσει την Αθήνα στην Τρίτη κατά σειράν ανασφαλή πόλη της Ευρώπης! Σύμφωνα με το αιτιολογικό της, η Αθήνα βρέθηκε σ’ αυτή τη δυσάρεστη θέση λόγω Μνημονίου, που επέφερε την αύξηση της εγκληματικότητας, αλλά και λόγω της μαζικής εισροής λαθρομεταναστών. Επίσης, η εταιρεία κάνει λόγο στα συχνά βίαια επεισόδια που γίνονται στο κέντρο της Αθήνας, από τα ασύδοτα παρακρατικά υποκείμενα των Τσίπρα και Καμμένου.

Ιδού οι λιγότερο ασφαλές πόλεις σύμφωνα με την έρευνα:

12. Παρίσι, Γαλλία
11. Λονδίνο, Βρετανία
10. Βουκουρέστι, Ρουμανία
09. Ζάγκρεμπ, Κροατία
08. Ρίγα, Λετονία
07. Ρώμη, Ιταλία
06. Μαδρίτη, Ισπανία
05. Βουδαπέστη, Ουγγαρία
04. Σόφια, Βουλγαρία
03. Αθήνα, Ελλάδα
02. Βελιγράδι, Σερβία
01. Κίεβο, Ουκρανία

Eπιτέλους, κύριοι της κυβέρνησης ξυπνήστε!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ