Πολιτική

Η Α.Μέρκελ «φέρνει» ολοταχώς στην εξουσία το κόμμα AFD σύμφωνα με δημοσκόπηση μετά τις επιθέσεις του Βερολίνου - Αλλάζουν όλα στο προσφυγικό


Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται αντιμέτωπη με μια εκλογική παταγώδη αποτυχία στις εκλογές του 2017  διότι το κόμμα της είναι σε «ελεύθερη πτώση» χάνοντας δραματικά την υποστήριξη του στην γερμανική κοινωνία μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως η Α.Μέρκελ θα πραγματοποιήσει στροφή 180 μοιρών στο προσφυγικό για να διασώσει ότι διασώζεται. Αυτό σημαίνει ότι θα ασκηθούν νέες πιέσεις στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ...

Σε αντίθεση, το κόμμα «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AFD) έχει αυξήσει δραματικά τα ποσοστά του ανάμεσα στους Γερμανούς ψηφοφόρους έχοντας αυξητική τάση , ειδικά μετά την στυγνή «εκτέλεση» από τον Τυνήσιο τρομοκράτη 12 ανθρώπων και 48 τραυματιών  σε χριστουγεννιάτικη  αγορά στοπ Βερολίνο.

Ο Τυνήσιος Anis Amri,  σκοτώθηκε την Παρασκευή στο Μιλάνο, ήταν ο  βασικός  ύποπτος για την εκτέλεση  της επίθεσης σε αγορά του Βερολίνου τα Χριστούγεννα.

171926

Όλο αυτό το σκηνικό ισλαμικού τρόμου έχει πολώσει τους Γερμανούς πολίτες ακόμα και αυτούς που ήταν «μετριοπαθείς» προς μια άκρως αυστηρότερη πολιτική κατά των μεταναστών, ζητώντας μάλιστα την εκδίωξη εδώ και τώρα από την χώρα πολλών χιλιάδων αιτούντων ασύλου.

Άλλες πληροφορίες φέρουν την γερμανική κοινωνία να «βράζει» στην κυριολεξία από την ασκούμενη πολιτική της νυν Καγκελαρίου Μέρκελ , όχι μόνο στην πολιτική της για τους μετανάστες αλλά και για την άκρατη λιτότητα στην Ευρώπη.

Το γερμανικό κόμμα AFD έχει πάρει τα πάνω του και αναμένεται με συντηρητικούς υπολογισμούς στις εκλογές του επόμενου έτους να τριπλασιάσει την δύναμη του .

Σύμφωνα με ειδικούς πολιτικούς αναλυτές σε περίπτωση που ω μη γένοιτο η Γερμανία δεχθεί «ευθεία» επίθεση από τον ISIS τότε το κλίμα θα μεταστραφεί ακόμα ποιο ταχύτατα και όλα τα ακραία ενδεχόμενα θα είναι εφικτά.    

171921

Το AFD Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2013, κερδίζοντας ε 4,7 τοις εκατό των ψήφων στις ομοσπονδιακές εκλογές, ενώ απαιτείται το πέντε τοις εκατό ως εκλογικό όριο για να εισέλθει στην  Bundestag.

Σε  δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε μετά το τρομοκρατικό κτύπημα στην  χριστουγεννιάτικη αγορά στο Breitscheidplatz, το AFD έχει σημειώσει άνοδο λαμβάνοντας το  15,5 τοις εκατό των ψήφων, ενώ οι Χριστιανοδημοκράτες της κ Μέρκελ έχουν πέσει στο 31,5 τοις εκατό.

Το AFD καταδικάζει συνεχώς την  Μέρκελ μετά τις επιθέσεις του Βερολίνου, στοχοποιώντας για πρώτη φορά  και το χειρισμό της και την αστυνομία, η οποία έχασε μέσα από τα «χέρια της « το δολοφόνο ο οποίος έφτασε ανενόχλητος στην Ιταλία.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, αυτήν την στιγμή το AFD έχει αποκτήσει μια πρωτοφανή αύξηση ακόμα μεγαλύτερη των ποσοστών του, τα οποία προμηνύουν ότι η καγκελάριος έχει ήδη απολέσει τα εκλογικά της κεκτημένα για τις επόμενες εκλογές.

Το ανώτερο στέλεχος του AFD Marcus Pretzell έγραψε το βράδυ της Δευτέρας: «Πότε  το γερμανικό κράτος δικαίου θα χτυπήσει ; Πότε αυτή η  καταραμένη υποκρισία επιτέλους θα σταματήσει; Για αυτά είναι νεκρή (πολιτικά) η   Μέρκελ! "

Ο ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του AFD, Beatrix von Storch, κατηγόρησε την Μέρκελ ότι θέτει σε κίνδυνο εκατομμύρια Γερμανούς πολίτες και είναι προσωπικά υπεύθυνη  για την τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο.

london-768030«Δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε τόσους πολλούς  πρόσφυγες και όσο γνωρίζουμε, τόσους  τρομοκράτες ανάμεσα  σε αυτούς να αλωνίζουν» , είπε ο ίδιος. «Πρέπει να δούμε  την ασφάλειά μας και τις ανάγκες του λαού μας», κατέληξε ο ίδιος.

Η Μέρκελ χάνεται σιγά σιγά από την πολιτική ιστορία της Γερμανίας κυρίως για τα τεράστια λάθη που έκανε ανοίγοντας την «πόρτα» σε εκατομμύρια μετανάστες στην Ευρώπη.

Να δούμε πότε θα φύγει από την εξουσία και η νυν ελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ , η οποία  έχει μεταβάλει την Ελλάδα σε ένα τεράστιο Ηοτ Spot .

Βίντεο

http://players.brightcove.net/2540076170001/NykPWQNal_default/index.html?videoId=5188916593001

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές