Πολιτική

Ζαχαριάδης: Σημαντική απόσταση στις θέσεις ΣΥΡΙΖΑ με του Παρασκευόπουλου

«Το γεγονός ότι ο ίδιος έσπευσε να βγάλει διευκρινιστική δήλωση και να αποκαταστήσει αυτά τα οποία αναφέρονται στη συνέντευξη, νομίζω δείχνει και σοβαρότητα και πολιτικό θάρρος», σημείωσε

«Νομίζω ότι η δήλωση που έκανε ο κ. Παρασκευόπουλος και αναφορικά με το ζήτημα της σημαίας αλλά κυρίως με το ζήτημα της Χρυσής Αυγής, έχει μία σημαντική απόσταση σε σχέση με αυτά τα οποία έχουμε αποφασίσει συλλογικά στον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια» δήλωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8.

«Το γεγονός ότι ο ίδιος έσπευσε να βγάλει διευκρινιστική δήλωση και να αποκαταστήσει αυτά τα οποία αναφέρονται στη συνέντευξη, νομίζω δείχνει και σοβαρότητα και πολιτικό θάρρος και αποκαθιστά τις όποιες παρερμηνείες ή σωστές ερμηνείες που έχουν υπάρξει. Το ζήτημα αποκαθίσταται και κλείνει» σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης και πρόσθεσε:

«Εκτιμώ ότι η τοποθέτησή του ήταν πιο πολύ επιστημονικού χαρακτήρα και πολιτικής αποτελεσματικότητας παρά μία πολιτική θέση. Άλλωστε στη δήλωση του αναφέρει ότι είναι απολύτως ενάντιος στη βεβήλωση των συμβόλων και ότι η πιο αποτελεσματική καταδίκη είναι η πολιτική περιθωριοποίηση. Άρα κάθε άλλο μπορούμε να προσδώσουμε στον κ. Παρασκευόπουλο μία τέτοια ανάλυση και μία τέτοια λογική. Βεβαίως η πρόταση η οποία κάνει, επιδέχεται σκληρής κριτικής».

Αναφερόμενος στο ζήτημα διεξαγωγής εκλογών ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «πήραμε πλήρη εντολή τετραετίας, με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο το υλοποιούμε με τις τεράστιες δυσκολίες που έχει για μεγάλα τμήματα του ελληνικού πληθυσμού. Αυτή τη στιγμή η διενέργεια εκλογών θα λειτουργούσε σαν ανασταλτικός παράγοντας και σαν τροχοπέδη στην προσπάθεια της χώρας να ανακάμψει, να ανασυγκροτηθεί, να περάσει δυναμικά στην ανάπτυξη».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ