Κοινωνία

Ζάχος Χατζηφωτίου: Πήρα επικουρική 3,42 ευρώ, ντρέπομαι και να τα επιστρέψω...

Η επιστολή του δημοσιογράφου στον Ευκλείδη Τσακαλώτο

Συγκλονίζει η επιστολή Έλληνα δημοσιογράφου προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Με μια επιστολή που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Εστία» του Σαββάτου ο βετεράνος δημοσιογράφος Ζάχος Χατζηφωτίου δηλώνει στον υπουργό κ. Τσακαλώτο ότι έλαβε επικουρική που ανέρχεται σε 3 ευρώ και 42 λεπτά.

Ο 94 ετών δημοσιογράφος στην επιστολή του, αφού αναφέρει σε ποιές εφημερίδες εργάστηκε για 75 έτη (αναφέρει την Καθημερινή, Τα Νέα και τον Ταχυδρόμο), τονίζει ότι υπήρξε πολεμιστής στη Μέση Ανατολή και στη μάχη του Ρίμινι και αναφέρει πως όταν πήγε να πάρει τη σύνταξη είδε το ποσό των 3 ευρώ και 42 λεπτών.

«Ντρέπομαι και να τα επιστρέψω. Τίποτα άλλο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ζάχος Χατζηφωτίου και κλείνει την επιστολή του ως Επίτιμος Πρόεδρος Πολεμιστών Μέσης Ανατολής.

Όπως αναφέρει στην επιστολή ο ίδιος δεν έχει ζητήσει τίποτε από την Ελλάδα ενώ τονίζει: «Κλείνοντας θέλω να γνωρίζεται πως έχω πολεμήσει δίπλα-δίπλα με τον παππού σας, Θρασύβουλο Τσακαλώτο».

22829970_51

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...