Αρχείο

Επιχείρηση μαμούθ της Ρωσίας: Σκοτώθηκαν 35.000 τρομοκράτες στη Συρία - Αναπτύχθηκαν οι Τσετσένοι του Ρ.Καντίροφ στο Χαλέπι - Βαθαίνει η ρωσική εμπλοκή (εικόνες, βίντεο)


Aναπτύχθηκαν οι Τσετσένοι του Ρ.Καντίροφ στο Χαλέπι, προκειμένου να βοηθήσουν στην διατήρηση της τάξης στους δρόμους της απελευθερωμένης πόλης και των χωριών. Σήμερα εμφανίστηκαν οι πρώτες εικόνες από αυτούς από το πεδίο. Συνολικά όπως ανακοινώθηκε από το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας από την έναρξη των ρωσικών επιχειρήσεων έχουν σκοτωθεί 35.000 τρομοκράτες, έχουν πραγματοποιηθεί 71.000 αεροπορικές επιδρομές, έχουν καταστραφεί 725 στρατόπεδα εκπαίδευσης, 405 εργοστάσια, 1.500 μονάδες οπλισμού και 204 στρατιωτικοί διοικητές των τρομοκρατών.

Οι Σύροι άμαχοι είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία των Ρώσων, όπως μπορεί να δει κανείς στις φωτογραφίες.

Πρόκειται για Ρώσους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και στρατιώτες που προέρχονται από την Τσετσενία.

Tαυτόχρονα, ναρκαλιευτές του ρωσικού στρατού έχουν σαρώσει και απενεργοποιήσει νάρκες από έκταση 9.660 στρεμμάτων στο Χαλέπι της Συρίας, από τις αρχές Δεκεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Τα συνεργεία ναρκαλιευτών του ρωσικού στρατού απομάκρυναν νάρκες από δρόμους μήκους 350 χιλιομέτρων, αλλά κι από περισσότερα από 2.100 κτίρια.

Στα κτίρια αυτά, που είναι πλέον “καθαρά” από τις νάρκες, συμπεριλαμβάνονται σχολεία, τζαμιά, νοσοκομεία, νηπιαγωγεία, αλλά και σταθμοί παραγωγής ενέργειας.

Κατά τις επιχειρήσεις εντοπισμού κι εξουδετέρωσης ναρκών, “αδρανοποιήθηκαν περίπου 14.700 νάρκες, συμπεριλαμβανομένων κι 6.700 εκρηκτικών μηχανισμών,” σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Πόλη της Ρωσίας θα πρέπει να θεωρείται η Συρία πλέον.

Η ανθρωπιστική βοήθεια που προσφέρει η Ρωσία είναι εξαιρετικά σημαντική αλλά φυσικά η Δύση δεν μιλάει ούτε προσφέρει βοήθεια...

https://twitter.com/Ruptly/status/812376046569984000

https://twitter.com/metesohtaoglu/status/812405150732185602

4csm_ruska_vojska_sinhua_f7c82feebc3https://www.youtube.com/watch?v=iD5xpyraGPwhttps://www.youtube.com/watch?v=BKP651T7k7M

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...