Κοινωνία

Εορταστικές εκδηλώσεις του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Νιάρχος

Αναγνώσεις παραμυθιών για τους μικρότερους επισκέπτες, προβολές χριστουγεννιάτικων ταινιών για όλη την οικογένεια, παραστάσεις stand-up comedy, παράσταση τσίρκου, συναυλίεςείναι μερικές μόνο από τις εκδηλώσεις που συνθέτουν το πρόγραμμα του.

Με εορταστική διάθεση υποδέχεται τον Δεκέμβριο το φωταγωγημένο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Αναγνώσεις παραμυθιών για τους μικρότερους επισκέπτες, προβολές χριστουγεννιάτικων ταινιών για όλη την οικογένεια, παραστάσεις stand-up comedy, παράσταση τσίρκου που εκτελείται μόλις από έναν άνθρωπο, αθλητικές δραστηριότητες, εργαστήρια χειροτεχνίας, συναυλίες και θεματικές εκδηλώσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής είναι μερικές μόνο από τις εκδηλώσεις που συνθέτουν το πρόγραμμα του Κέντρου Πολιτισμού για τον Δεκέμβριο.

Σημείο αναφοράς θα αποτελέσει το ίδιο το Κέντρο Πολιτισμού, του οποίου οι φωταγωγημένες και στολισμένες εγκαταστάσεις αποτελούν τον καταλληλότερο προορισμό για τις χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις όλης της οικογένειας και προσφέρονται για περιπάτους και πικ νικ. Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www.SNFCC.org/events.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ