Κοινωνία

Εξέλιξη σοκ για το άγριο έγκλημα στην Αρτέμιδα!

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία – Παραδόθηκε ο δράστης – Τι ισχυρίστηκε στις Αρχές – Για ποιο λόγο σκότωσε τον 59χρονο οικοδόμο.

Παραδόθηκε στις 10:00 το βράδυ της Τετάρτης (21/12/2016) στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο 50χρονος Έλληνας κυπριακής καταγωγής, που πυροβόλησε και σκότωσε στη μέση του δρόμου στην Αρτέμιδα, έναν 59χρονο Αλβανό οικοδόμο και πατέρα τριών παιδιών! Αιτία του φονικού φαίνεται πως είναι ένα χρέος, ύψους μόλις 150 ευρώ, χρήματα τα οποία το θύμα φέρεται να όφειλε στον δράστη.

Συγκεκριμένα, ο δράστης στην κατάθεσή του υποστήριξε όπως πριν από μερικούς μήνες είχε δανείσει στο θύμα, το οποίο γνώριζε από το παρελθόν, 150 ευρώ για οικοδομικά υλικά. Ωστόσο, τα χρήματα αυτά, όπως ισχυρίστηκε, δεν τα έλαβε ποτέ πίσω. Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, το πρωί της Τετάρτης, τον συνάντησε τυχαία στο δρόμο. Ακολούθησε άγριος καυγάς μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια. Τότε, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε την καραμπίνα του και τον πυροβόλησε δύο φορές, στο στήθος και το κεφάλι.

Ο 50χρονος Κύπριος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε σκοπό να τον πυροβολήσει, αλλά πως εκπυρσοκρότησε το όπλο.

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, ενώπιον του εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...