Κοινωνία

Εκτέλεσαν επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του!

Νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος βρήκε η αστυνομία γνωστό επιχειρηματία στον Αλμυρό Βόλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο επιχειρηματίας μεταλλικών κατασκευών Α.Κ., βρέθηκε πυροβολημένος στο διαμέρισμά του στον Αλμυρό, νωρίς σήμερα το πρωί.

Διατηρούσε επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών στο δρόμο που οδηγεί στην παραλία του Αλμυρού. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ενώ στο σημείο μεταβαίνουν η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή κι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Το άψυχο σώμα του βρήκε ο ίδιος του ο γιος, ο οποίος ανήσυχος γιατί δεν βρήκε στην εργασία του τον πατέρα του, τον έψαξε στο σπίτι του και ακολούθως ειδοποίησε την Αστυνομία. Έκτοτε σήμανε συναγερμός στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, με τον θάνατο του άτυχου 65χρονου να διαπιστώνει και τυπικά γιατρός του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, ο οποίος προσήλθε στο σημείο.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραύμα από όπλο, ενώ το αυτοκίνητο του θύματος βρέθηκε κοντά στο Αερινό Μαγνησίας, τρακαρισμένο και παρατημένο στην άκρη του δρόμου, γεγονός που δημιουργεί την εικασία ότι με αυτό διέφυγε ο δράστης ή οι δράστες της στυγερής δολοφονίας, τα κίνητρα της οποίας παραμένουν ακόμη άγνωστα.

Πηγή: e-volos.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...