Κοινωνία

Εκπληκτικό: Με αυτό το τρικ θα μάθεις ποιες εταιρίες πουλάνε τα προσωπικά σου στοιχεία!

Στον καιρό του ίντερνετ, είναι γεγονός ότι όλοι οι χρήστες δέχονται spam και junk emails σε καταιγιστικούς ρυθμούς στους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Γεγονός επίσης είναι ότι κάθε φορά που κάποιος γράφει τα στοιχεία του για κάποια διαδικτυακή συναλλαγή, η εταιρία που τα λαμβάνει μετά πουλάει μαζικά τα στοιχεία χρηστών σε άλλες εταιρίες.

Ένας χρήστης του reddit βρήκε τον τρόπο να εντοπίσει ποια εταιρία είναι υπεύθυνη για κάθε junk email που λαμβάνει. Όπως αναφέρει ο mc1nc4: «Κάθε φορά που γράφεστε online σε κάποιο site, βάλτε ως μεσαίο όνομά σας το όνομα του σάιτ. Για παράδειγμα, Nick Walmart Smith. Έτσι οποιοδήποτε junk mail λάβετε με αυτό το όνομα, ξέρετε ότι προήλθε από λίστα που πούλησε η Walmart».

Άλλοι χρήστες πάλι, αποφάσισαν να είναι πιο δημιουργικοί. Ο χρήστης voltagenic δηλώνει: «Όταν δεν πρόκειται για αγορά προϊόντος ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση που δεν απαιτεί τα πραγματικά μου στοιχεία, δηλώνω στα σάιτ το όνομα Γαλοπούλα Γεμιστή. Έτσι, ξέρω πάντα ότι όποιο μέιλ μου έρθει και απευθύνεται στην κα Γαλοπούλα Γεμιστή είναι junk και δεν δίνω σημασία».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...