Κόσμος

Δεν βρέθηκαν ίχνη έκρηξης στο ρωσικό Τουπόλεφ

Το πόρισμα δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν περάσουν 30 ημέρες

Δεν βρέθηκαν ίχνη φωτιάς ή έκρηξης στα συντρίμμια του ρωσικού αεροσκάφους TU-154 που κατέπεσε στη Μαύρη Θάλασσα. Αξιωματούχος του υπουργείου δήλωσε ότι η έρευνα για την εξακρίβωση των αιτίων της συντριβής δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν περάσουν 30 ημέρες.

Η ανάλυση του κύριου καταγραφέα της πτήσης του ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους που συνετρίβη την Κυριακή στη Μαύρη Θάλασσα αποκάλυψε ότι η αιτία του δυστυχήματος ήταν τα ελαττωματικά πτερύγια, σύμφωνα με ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης.

Τα πτερύγια δεν άνοιξαν συγχρονισμένα, δήλωσε πηγή που πρόσκειται στην έρευνα στο ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax. Η ιστοσελίδα Life news, που πρόσκειται στο Κρεμλίνο, ανέφερε ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι πιλότοι να χάσουν τον έλεγχο καθώς το αεροπλάνο βρισκόταν σε μια «κρίσιμη γωνία». Το μαύρο κουτί καταγράφει επίσης τις τελευταίες λέξεις του πληρώματος που μεταξύ άλλων είπαν; «Τα πτερύγια, διάβολε...!».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...