Κοινωνία

Γκάφα ολκής της ΕΡΤ: Παρουσιάστρια βγήκε απροειδοποίητα στον αέρα ενώ...κοίταζε το κινητό της

Η λάθος συνεννόηση των τεχνικών στο νυχτερινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ οδήγησε σε μια φοβερή γκάφα, με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος και εκφωνήτρια, Αντριάνα Παρασκευοπούλου να βγει on air απροειδοποίητα.

Το αποτέλεσμα ήταν να τη δουν στιγμιαία οι τηλεθεατές στους δέκτες τους να κοιτάζει το κινητό της τηλέφωνο.

https://youtu.be/gLge2ocxlpg

Mε ανάρτησή της στο Facebook, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου αναφέρθηκε στην γκάφα της ΕΡΤ, που είχε σαν συνέπεια να βγει στον αέρα χωρίς να έχει ενημερωθεί.

Αναλυτικά το σχόλιο της Αντριάνας Παρασκευοπούλου:

«Τι μπορεί να σου τύχει περιμένοντας να "βγάλεις "ένα Έκτακτο για τη Σύνοδο Κορυφής. Ο προγραμματισμός ήταν αρχικά για τις 19.30 αλλά ως συνήθως η Σύνοδος καθυστερούσε και "πηγαίναμε" από ώρα σε ώρα . Περιμέναμε λοιπόν η ομάδα του στούντιο οπερατέρ, ηχολήπτης ,μεταφραστές και floor manager μαζί με την ομάδα του κοντρόλ από τις 22.00 . Ήμασταν σε επιφυλακή. Κατά τις 23.00 στο διαφημιστικό break της ταινίας και χωρίς να υπάρχει ούτε Έκτακτο Δελτίο, ούτε φυσικά προγραμματισμένο Δελτίο Ειδήσεων και ενώ παρακολουθούσα μέσω του κινητού-που αποτελεί πια εργαλείο δουλειάς για τον καθένα μας -τις εξελίξεις στη Σύνοδο με είδα...στον αέρα . Ψυχραιμία ...Τι-βι είναι αυτή !».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ