Κοινωνία

Βρέθηκε το μαύρο κουτί από το ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος Tupolev Tu-154 από επίλεκτους Ρώσους δύτες

Το ένα  από τους δύο μαύρα κουτιά βρέθηκε από το  ρωσικό στρατιωτικό τζετ Tupolev Tu-154 που συνετρίβη στη Μαύρη Θάλασσα μεταφέροντας  92 άτομα επί του σκάφους, ανακοίνωσε το ρωσικό  υπουργείο άμυνας σήμερα  Τρίτη, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Σπούτνικ.

Το Tupolev Tu-154 συνετρίβη κοντά στο Σότσι λίγο μετά την απογείωσή του, και μετά την εξαφάνιση από τα ραντάρ της Κριμαίας το πρωί της Κυριακής.

russia-pl-16

Ο καταγραφέας στοιχείων πτήσης  βρέθηκε 1.600 μέτρα από την ακτή και σε βάθος 17 μέτρων, ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του, και αποτελέι την πηγή για τα εξακριβωθούν τα πραγματικά αίτια της τραγωδίας που συγκλόνισε την Ρωσία , μετά την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα .

Μέχρι σήμερα έχουν ανακτηθεί δεκατρία κομμάτια από την άτρακτο  και 150 κομμάτια από τα συντρίμμια, ανακοίνωσε το πρακτορείο ειδήσεων Itar-Tass , παραθέτοντας ως  πηγή του τις υπηρεσίες  ασφαλείας.

Το άλλο μαύρο κουτί από το πιλοτήριο που είναι συσκευή εγγραφής φωνής  εξακολουθεί να αναζητείται.

Το αεροσκάφος  μετέφερε 64 μουσικούς της στρατιωτικής μπάντας  του Alexandrov Ensemble, εννέα δημοσιογράφους, τον επικεφαλής του τμήματος φιλανθρωπίας , και δύο ομοσπονδιακών δημοσίων υπαλλήλων. Οκτώ μέλη του πληρώματος ήταν επίσης επί του σκάφους.

Η τρομοκρατία δεν αποτελεί  πιθανή αιτία της συντριβής, τόνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντιμίτρι Πεσκόφ . Ο υπουργός Μεταφορών της Ρωσίας είπε ότι πιθανότατα τα αίτια της συντριβής αφορούν τεχνικό πρόβλημα εξαιτίας τεχνικής βλάβης ή λάθος του πιλότου.

Βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=LMcMUL1ZxeU

https://youtu.be/_bzKdNmWI00

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ