Αρχείο

Βίντεο-ντοκουμέντο με την πρώτη "πιστολιά" να πέφτει: Πυρπολήθηκε Ισλαμικό κέντρο στην Ολλανδία! - Έρχεται "Νύχτα των μαχαιριών" (Βίντεο)


Ένα ισλαμικό κέντρο πυρπολήθηκε από έναν ή περισσότερους  ύποπτους εμπρηστές ανακοίνωσαν οι ολλανδικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης οι οποίες προσπαθούσαν απεγνωσμένα να σώσουν όποιον μπορούν και οποίον έχει παγιδευτεί στο εσωτερικό του φλεγόμενου κτιρίου.

Ο λόγος που έβαλαν φωτιά στο συγκεκριμένο κτίριο είναι ότι οι μουσουλμάνοι θέλουν να το μετατρέψουν σε Τζαμί, κάτι το οποίο δεν το αποδέχονται οι Ολλανδοί.

Το πρώην δημόσιο κολυμβητήριο, αγοράστηκε νωρίτερα αυτό το χρόνο από την Ένωση των Ισλαμικών Κοινοτήτων στην πόλη Culemborg, και οι Μουσουλμάνοι έχουν υποβάλει σχέδια για να το μετατρέψουν σε τζαμί.

Υπάρχει μια υπάρχουσα αίθουσα προσευχής στο πίσω μέρος του κτιρίου, η οποία έχει προκαλέσει το μένος των Ολλανδών.

Η φωτιά εξαπλώθηκε και σε δύο άλλα κτίρια και οι ζημιές ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες ευρώ.

Τα πληρώματα των δεκάδων πυροσβεστικών οχημάτων και η αστυνομία προσπάθησαν απεγνωσμένα να σβήσουν τη φωτιά, η οποία "κατάπιε" ολόκληρο το κτίριο.

Η αστυνομία ανέφερε ότι η πυρκαγιά ξεκινήσει σκόπιμα από έναν πιθανόν εμπρηστή και έχει εξαπλωθεί σε δύο κτίρια, τα οποία είναι γνωστό ότι περιέχουν αμίαντο.

Αυτό όμως που επιβεβαιώνεται είναι ότι πολλές ομάδες σε Γερμανία, Ολλανδία, Δανία, και Σκανδιναβικές χώρες έχουν ενεργοποιήσει σχέδιο πυρπόλησης των κέντρων που διαβιούν κυρίως μουσουλμάνοι πρόσφυγες . Ο κόσμος πλέον δεν αντέχει άλλο...πολυπολιτισμό.

Πολλοί μιλούν και για επανάληψη των επιδρομών σε συνοικίες που ζουν ισλαμιστές με πρόθεση την πρόκληση επεισοδίων και άλλων ανεξέλεγκτων πράξεων .

Οι αρχές ασφαλείας στην Ευρώπη θα βρεθούν κάτω από ιδιαίτερα δυσμενή θέση με αυτά τα σχέδια των εθνικιστών.

Σε άρθρο μας με τίτλο (Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες: «Έρχεται ανελέητος θρησκευτικός πόλεμος σε Γερμανία και Ευρώπη – Πάρτε τα μέτρα σας»), αναφέραμε ότι πανικό είχε προκαλέσει στην κυβέρνηση συνασπισμού Μέρκελ-Σόιμπλε μια κατεπείγουσα έκθεση των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με την οποία , ομάδες πολιτών στη Γερμανία είναι πανέτοιμες να «επιτεθούν» σε μουσουλμάνους μετανάστες, ενώ ευρίσκονται σε στενή συνεργασία άλλες παρόμοιες ομάδες σε όλη την Ευρώπη και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτό ανακοίνωσε με όλες τις επισημότητες ο επικεφαλής της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών, επισημαίνοντας παράλληλα ότι όταν ξεκινήσει αυτό για το οποίο όλοι φοβούνται θα έχουμε έναν άγριο «εσωτερικό πόλεμο» εντός Ευρώπης . Μέσα έπεσε ο συγκεκριμένος αξιωματικός της αστυνομίας της Γερμανίας , διότι βασίστηκε σε αδιάψευστα ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Τα πρώτα αποτελέσματα αυτού του σχεδίου ξεκινούν στην Ολλανδία με την πυρπόληση ισλαμικού κέντρου και η συνέχεια έπεται.

 

islamic2-770849Fire in Islamic Prayer Hall

Τον Δεκέμβριο, ένας άνδρας πυροβόλησε και τραυμάτισε τρεις ανθρώπους, μέσα σε μια μουσουλμανική αίθουσα προσευχής στην ελβετική πόλη της Ζυρίχης.

Ειδικοί επισημαίνουν ότι η όλη κατάσταση ευρίσκεται επί ιδιαιτέρα κομβικού σημείου και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Η εμπειρία λέει ότι το λίαν κομβικό σημείο είναι το πότε και εάν  «πέσει η πρώτη πιστολιά» , το μετά πλέον δεν ελέγχεται από κανέναν.

http://players.brightcove.net/2540076170001/NykPWQNal_default/index.html?videoId=5264046390001

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ