Κόσμος

Βίντεο ντοκουμέντο: Βγάζουν το πτώμα του Κυριάκου Αμοιρίδη από το σπίτι

Όσο περνούν οι ώρες, νέα στοιχεία βλέπουν το "φω" της δημοσιότητας σχετικά με την άγρια δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη. Το βίντεο που "καίει" τους δράστες.

Ένα έγκλημα που δεν ήταν τέλειο. Μια στυγνή δολοφονία, την οποία οι δράστες αρνούνταν πεισματικά, μέχρι να αναγκαστούν να ομολογήσουν, όταν τους παρουσιάστηκαν αδιάσειστα στοιχεία. Συγκλονίζει η υπόθεση δολοφοίας του Κυριάκου Αμοιρίδη.

Το βίντεο - ντοκουμέντο

Οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν κοντά στο σπίτι του ζεύγους Αμοιρίδη, όπου κατά τα φαινόμενα δολοφονήθηκε ο Έλληνας πρέσβης, πρόδωσαν τον 29χρονο αστυνομικό και εραστή της συζύγου του Κυριάκου Αμοιρίδη. που ομολόγησε τελικά τη δολοφονία.

https://www.youtube.com/watch?v=QnxchxsrO-0

Ο νεαρός άνδρας εμφανίζεται στο βίντεο να μπαίνει μαζί τον εξάδελφό του στο σπίτι όπου διέμενε ο Κυριάκος Αμοιρίδης. Σύμφωνα με την εφημερίδα O Globo, τη Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου του 2016. στις 19:53 τοπική ώρα, ο 29χρονος και ο εξάδελφός του βρίσκονταν για περίπου μια ώρα έξω από το σπίτι.

Αμέσως μετά εμφανίζονται να μπαίνουν μέσα και τρεις ώρες αργότερα ο 29χρονος φεύγει μόνος του με το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο πρέσβης. Στη συνέχεια επιστρέφει πεζός.

Στη συνέχεια στις 02:30 τα ξημερώματα της Τρίτης ο 29χρονος παρκάρει ξανά έξω από το σπίτι ενώ εμφανίζεται και ο εξάδελφός του και οι δύο τους φαίνονται να κάνουν κάτι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Το ΙΧ βρέθηκε τελικά καμένο την Πέμπτη κάτω από μια γέφυρα στην περιοχή Metropolitan Arch. Μέσα σε αυτό ήταν η απανθρακωμένη σορός του Κυριάκου Αμοιρίδη.

Εδώ να σημειώσουμε πως -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- δεν υπάρχει οπτικό υλικό της συζύγου του πρέσβη που κατηγορείται ότι σχεδίασε τη δολοφονία με τον 29χρονο αστυνομικό και εραστή της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...