Κοινωνία

Αποκεφαλισμένο πτώμα εφήβου βρέθηκε σε όχθη ποταμού στην Μασαχουσέτη

Αποκεφαλισμένο πτώμα εφήβου βρέθηκε στην όχθη του ποταμού Μέριμακ στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ.

Μία γυναίκα που περπατούσε με τον σκύλο της στην περιοχή εντόπισε τη σορό και ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές που διενεργούν έρευνα για να διαπιστώσουν την ταυτότητα του θύματος.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ώρες ερευνών για τον εντοπισμό των χεριών και του κεφαλιού του εφήβου που βρέθηκαν τελικά σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου.

Παρότι η εισαγγελία της κομητείας του Έσσεξ δεν έχει προχωρήσει στην ανακοίνωση της ταυτότητας του εφήβου, ένας άνδρας ισχυρίζεται ότι το θύμα είναι ο γιος του.

Ο Κάρλος Βιλορία, δήλωσε πως ο 16χρονος γιος του Λι εθεάθη για τελευταία φορά από φίλο του, στο σημείο που βρέθηκε η σορός.

Τα ίχνη του Λι Βιλορία χάθηκαν στα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου, ενώ ο πατέρας του υποστήριξε ότι την περασμένη εβδομάδα πραγματοποίησε έρευνα στην περιοχή, δίχως αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...