Αρχείο

Αποκάλυψη! Τα πιόνια μιας μυστικής κοινωνίας: Ο Χ.Τρούμαν μασώνος 33ου βαθμού- Δεκαέξι πολύ διάσημοι άνθρωποι μυστικά μέλη των Ιλλουμινάτι (Βίντεο)


Ο Χ. Τρούμαν οποίος διετέλεσε 33ος πρόεδρος των ΗΠΑ, ήταν μασώνος 33ου βαθμού Σκοτικού τύπου σε διάφορες μασωνικές στοές. Ταυτόχρονα, ήταν ο ιδρυτής του σύγχρονου κράτους του Ισραήλ και υπέγραψε την χάρτα των ΗΕ και την συμφωνία του ΝΑΤΟ. 

Δεκαέξι διάσημοι άνθρωποι οι οποίοι επηρεάζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη φέρονται να ανήκουν στα  μέλη της μυστικής κοινωνίας των Ιλλουμινάτι .

Εκκεντρικοί συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι αυτοί  οι οποίοι είναι , πολιτικοί, διασημότητες, μουσικοί, αθλητές, αποτελούν  μέρος αυτής της περιβόητης  απόκρυφης οργάνωσης . Οι αποκαλούμενοι «truthers» αποκάλυψαν νέα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν  ότι αυτά τα πολύ μεγάλα ονόματα βρίσκονται στη λίστα μελών της σκοτεινής σατανιστικού τύπου οργάνωσης.

Από τον Ν.Τραμπ και τον  Γιουσέιν Μπολτ και από την Holi Khan μέχρι τον  Ronald McDonald, η οργάνωση αυτή συγκεντρώνει πλούσιους  και διάσημους οι οποίοι  αποτελούν μέρος μιας μυστικής κοινωνίας που κινεί τα νήματα πίσω από κλειστές πόρτες.

Μερικοί από αυτούς πούλησαν την ψυχή τους για να έχουν επιτυχία, άλλοι χρησιμοποιούν την εξουσία τους για τον έλεγχο της κοινωνίας, ενώ ακόμα πολλοί από αυτούς  χρησιμοποιούνται ως πιόνια από τη μυστηριώδη ομάδα για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον πληθυσμό και να παραδώσουν  μηνύματά στα εκατομμύρια των πολιτών του πλανήτη.

olympic-sprinter-usain-bolt-displays-illuminati-hand-gestures-757354750731

Οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι έχουν «αποκωδικοποιήσει» τα σημάδια  τα οποία αποδεικνύουν την σχέση των ανθρώπων αυτών με την οργάνωση αυτή.

«Πλούσιοι και ισχυροί  άνθρωποι συγκεντρώνονται και συζητούν όλα τα τεκταινόμενα στον πλανήτη  κεκλεισμένων των θυρών», αναφέρουν οι ίδιοι ειδικοί επί του θέματος . Υπάρχουν μερικά σημάδια τα οποία  μοιάζουν με τα σύμβολα που συνδέονται με τους Ιλλουμινάτι .

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ,  πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και οι δύο έχουν συλληφθεί  στην κάμερα να κάνουν με τα δάκτυλα τους την "πυραμίδα" σημάδι ότι ανήκουν στην οργάνωση αυτή .

Η «πυραμίδα» συνδέεται με την «ελευθερομασωνία» μια πραγματικά μυστική κοινωνία που συχνά συνδέεται από  σύγχυση και με τους Ιλλουμινάτι .

Ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι και η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι  και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ν.Τραμπ  επίσης, φαίνεται να έχουν αρχίσει να κάνουν την  ίδια ανατριχιαστική  χειρονομία.

Ο Τραμπ έχει επίσης κατηγορηθεί και για  "σατανικές" χειρονομίες, οι οποίες ομοιάζουν με αυτές που κάνει ο διάσημος  σπρίντερ από την Τζαμάικα,μ Γιουσέιν Μπολτ. Και οι δύο έχουν φωτογραφηθεί να κάνουν  τα "κέρατα του διαβόλου" και " το σημάδι του θηρίου".

Η γνωστή ηθοποιός Ατζελίνα Τζολί  κατηγορείται για συμμετοχή σε τελετές  σεξ με σκοπό να γίνει μέλος της οργάνωσης αυτής.

Επίσης ο  μεγιστάνας των επιχειρήσεων Jay Z είναι Τέκτων, με  φωτογραφίες που τον εμφανίζουν  σε μυστικές  τελετές. Ενώ και η γνωστή Αμερικανίδα τραγουδίστρια Beyonce φέρεται να ανήκει στους ιλλουμινάτι .

750729

Γενικώς ο « κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι», σε σχέση με τις πληροφορίες ότι όλοι αυτοί ανήκουν σε μυστικιστικές οργανώσεις οι οποίες  όλες έχουν αναφορά στον « έξω από εδώ» . Νομίζουν ότι ελέγχουν τον κόσμο και την κοινωνία διότι το τέλος αυτών των μυστικών κοινωνιών κοντοζυγώνει όπου να είναι .

Βίντεο

http://players.brightcove.net/2540076170001/Ey9zhZNae_default/index.html?videoId=5255670434001

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ