Κοινωνία

Αιτωλοακαρνανία: Από θαύμα γλίτωσε μητέρα τριών παιδιών μετά από σύγκρουση με ΙΧ που οδηγούσε μεθυσμένος Βούλγαρος

Στα χέρια των αστυνομικών της Τροχαίας βρέθηκαν οι δυο αλλοδαποί επιβάτες ενός αυτοκινήτου που προκάλεσαν μεθυσμένοι τροχαίο στην επαρχιακή οδό Βόνιτσας- Λευκάδας, αλλά εγκατέλειψαν το όχημα και το θύμα τους και τράπηκαν σε φυγή προσπαθώντας να διαφύγουν.

Το ατύχημα έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν o 33χρονος Βούλγαρος που οδηγούσε το αυτοκίνητο πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην περιοχή της Περατιάς Ακτίου και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα άλλο Ι.Χ. που οδηγούσε μια γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά.

Ο Βούλγαρος και ο 35χρονος Πακιστανός συνοδηγός του προσπάθησαν να απομακρυνθούν πεζή από το σημείο του ατυχήματος, αλλά οι αστυνομικοί τους εντόπισαν σε κοντινή περιοχή. Ο οδηγός ήταν εμφανώς μεθυσμένος, ενώ δεν διέθετε και άδεια ικανότητας οδήγησης, όπως και ο δεύτερος αλλοδαπός. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας και του ασκήθηκε δίωξη για τροχαίο με εγκατάλειψη υπό την επήρεια μέθης και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...