Κοινωνία

Αιματηρή καραμπόλα με λεωφορείο στον Πειραιά - Παρέσυρε ΙΧ, ένας πεζός ακρωτηριάστηκε!

Τροχαίο ατύχημα συνέβη νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης στην Αγία Σοφιά του Πειραιά. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το λεωφορείο του ΟΑΣΑ ακυβέρνητο παρέσυρε όσα αυτοκίνητα συνάντησε στην πορεία του επί τουλάχιστον δύο τετράγωνα, ενώ ένας ηλικιωμένος άντρας έχασε και τα δυο του πόδια, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά. Τουλάχιστον 20 είναι τα αυτοκίνητα που έχουν υποστεί υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με το piraeuspress.gr, αρχικά δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στη συμβολή των οδών Φωτίου Κορυτσάς και Ασκληπιού.

Στη συνέχεια, ο οδηγός του λεωφορείου 915, όπου διερχόταν εκείνη τη στιγμή από το σημείο, σταμάτησε προκειμένου να κατέβει για να δει πώς θα περάσει. Σύμφωνα με τους επιβάτες, εκείνη τη στιγμή το λεωφορείο άρχισε να κατηφορίζει καθώς όπως φαίνεται δεν είχε τοποθετηθεί σωστά το χειρόφρενο και επί δύο τετράγωνα παρέσυρε ό,τι συνάντησε, δέντρα, σταθμευμένα αυτοκίνητα αλλά και τον ηλικιωμένο, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΚΑΤ.

Την πορεία του λεωφορείου διέκοψαν δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα οποία του έφραξαν τον δρόμο. Στο σημείο βρίσκεται ήδη η τροχαία Πειραιά, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

karabola708

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...