Πολιτική

Έντονη αντιπαράθεση Σπίρτζη-Κατσιφάρα για την Ολυμπία οδό

Εντονη αντιπαράθεση για την Ολυμπία οδό, είχαν ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολο Κατσιφάρα.

Την κόντρα πυροδότησαν οι δηλώσεις Σπίρτζη ο οποίος κατά την επίσκεψή του στο έργο της Ιόνιας Οδού άφησε αιχμές για επικοινωνιακά σόου του περιφερειάρχη, αναφορικά με τον αυτοκινητόδρομο της Πατρών Πύργου.

«Τον Απρίλιο του 2017 θα υπάρχουν συμβάσεις και για τα οκτώ τμήματα του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία για την εξέλιξη του έργου. Θα παρακαλούσα πολύ όσους διαχρονικά κόπτονταν για το πώς αυτό το έργο θα γίνει, αλλά πήγαιναν με τα νερά όσων έβγαλαν αυτό το έργο από τη συγκεκριμένη παραχώρηση, να ηρεμήσουν λιγάκι και να προσπαθήσουν να συμβάλλουν στην ολοκλήρωσή του και όχι να κάνουν διάφορα επικοινωνιακά σόου. Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι αρκετά αργότερα» δήλωσε ο Χρ. Σπίρτζης.

Το «γάντι» σήκωσε λίγη ώρα αργότερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, μέσω της σελίδας του στο facebook.

Ο Απ. Κατσιφάρας ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία είναι στα έργα της Ολυμπίας Οδού με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και έγραψε: «Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, μέχρι να ολοκληρωθεί και το τελευταίο χιλιόμετρο της Ολυμπίας Οδού».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...