Αρχείο

Ένας πρωθυπουργός με "Balls": Βίκτορ Ορμπάν προς ΕΕ: «Κλείστε τα σύνορα! Χριστιανοί δολοφονούνται τα Χριστούγεννα»


Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Viktor Orbán ζήτησε επιτακτικά από την ΕΕ να εφαρμοστεί εδώ και τώρα διάταγμα για την απέλαση των μεταναστών επιμένοντας ότι είναι εξοργιστικό το γεγονός ότι οι Χριστιανοί δολοφονούνται στους δρόμους της Ευρώπης τα Χριστούγεννα από μουσουλμάνους .

Ο ίδιος ζήτησε το άμεσο κλείσιμο των συνόρων επιμένοντας  δεν μπορεί να παραμείνει η ίδια κατάσταση μετά τη σφαγή του Βερολίνου ,  καθ’ όλη την διάρκεια μέχρι της εορταστικής περιόδου .

Ο κ Orbán μίλησε μερικές ημέρες μετά το θάνατο 12 Γερμανών πολιτών και τον τραυματισμό 48 στο Βερολίνο την περασμένη εβδομάδα.

Ο Ουρμπάν τόνισε ότι στην  ΕΕ δεν θα είναι ποτέ ίδια τα πράγματα πλέον και ότι η ΕΕ και κορυφαίοι πολιτικοί ηγέτες (Μέρκελ) αρνούνται να ακούσουν τους λαούς της Ευρώπης που στηρίζουν τον τερματισμό της ελεύθερης κυκλοφορίας των προσώπων.

«Είναι σαφές ότι, στην περίπτωση της μετανάστευσης, τίποτα δεν μπορεί να παραμείνει ίδιο με τον τρόπο που ήταν πριν», είπε ο ίδιος.

«Οι Βρυξέλλες πρέπει να αλλάξουν , οι μετανάστες που εισήλθαν παράνομα στην Ευρώπη  πρέπει να απελαθούν, τα σύνορα πρέπει να προστατεύονται και η εισροή των μεταναστών πρέπει να εξαλειφθεί», επέμεινε οργισμένος ο Ούγγρος πολιτικός.

Ο Ορμπάν προέβλεψε ότι το 2017 θα είναι ένα έτος  εξέγερσης μετά την εκλογή του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και εφόσον αναλάβει τα καθήκοντά του.

Η  Ουγγαρία γίνεται όλο και πιο ασφαλής χώρα, γιατί επέλεξε να συμβουλευθεί τον ίδιο τον λαό της  σε ένα δημοψήφισμα.

Το δημοψήφισμα, το οποίο πραγματοποιήθηκε ψήφισε το 98 τοις εκατό υπέρ της περιορισμό της μετανάστευσης, και πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, παρά το συγκλονιστικό αποτέλεσμα από  3.362.224 Ούγγρους που ψήφισαν  συντριπτικά για τον περιορισμό των μεταναστευτικών ποσοστώσεων της ΕΕ , υπήρξαν και  56.163 που το καταψήφισαν .

Το 2015, η ουγγρική κυβέρνηση που διάγει την τρίτη θητεία της  έχτισε έναν φράχτη 109 μιλίων στα σύνορα με την Σερβία για να κρατήσει μακριά τους λαθρομετανάστες και να μην περάσουν στη χώρα.

Φράχτης είναι τοποθετημένος και  κατά μήκος των 216 χλμ χερσαίων συνόρων με την Κροατία ενώ το ίδιο θα κάνει η Ουγγαρία και με τα σύνορα με την  Ρουμανία.

Ο Ορμπάν πρόσθεσε: «Εξέγερση πράγματι έλαβε χώρα σε δύο δημοκρατίες του κόσμου. Πριν από ένα χρόνο κανείς δεν θα πίστευε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), ή ότι οι Αμερικανοί θα απορρίψουν την συμμορία της  Κλίντον και όμως έγιναν. Η Ουγγαρία είναι μια σταθερή χώρα στον ταραγμένο δυτικό κόσμο επειδή οι πολίτες της  ερωτήθηκαν σχετικά με τις απόψεις τους και εμείς υπερασπιστήκαμε τη χώρα μας κατά της παράνομης μετανάστευσης. Αυτό θα συνεχιστεί και το 2017, το οποίο θα είναι το έτος εξέγερσης για την ευρωπαϊκή δημοκρατία», κατέληξε ο ίδιος.

hungary-768500russia-768504

Το 2017 θα είναι όντως το έτος εξεγέρσεων και πολλών αναταραχών οι οποίες αποτελούν το δεύτερο μέρος του σχεδίου της νέας τάξης πραγμάτων πριν από το μεγάλο παγκόσμιο πόλεμο.

http://players.brightcove.net/2540076170001/NykPWQNal_default/index.html?videoId=5261750155001

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές