Αρχείο

«Ερχεται ο Μεσσίας!»: Οι Εβραίοι προειδοποιούν πως «έσπασαν τους κώδικες» της «Τορά» και περιμένουν τον Αντίχριστο ως τον... «Μεσσία» τους! (Σημαντικό Βίντεο)


της Μαρίνας Νικολάκη

Είναι πλέον φανερό όσο ποτέ άλλοτε ότι ο Εβραϊκός Σιωνισμός, ο οποίος με την δύναμη του πλούτου μας ελέγχει παγκοσμίως, έχει αγοράσει ψυχές και συνειδήσεις για να καθυποτάξει όλες τις εξουσίες στον κόσμο όπως και στην Ελλάδα...

Σκοπός τους είναι να επιβάλουν στον κόσμο, την μεγάλη τους πολιτικοθρησκευτική ιδέα, πάνω στην οποία δουλεύει όλη η παγκόσμια Εβραϊκή ελίτ. Και αυτή η «ιδέα», είναι με λίγα λόγια να υποτάξουν όλο τον κόσμο σ’ αυτούς και να κάνουν τον αντίχριστο «μεσσία» τους, τον παγκόσμιο κυβερνήτη.

Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης και της «παγκόσμιας κυβέρνησης», ή της λεγόμενης «Νέας Τάξης πραγμάτων», που πρόκειται για μία παγκόσμια κυβέρνηση του Ισραήλ με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ. Και επειδή αυτό το «βδέλυγμα της ερημώσεως» θα διεκδικήσει και την ανάδειξη του σε «Θεό», προς αυτήν την κατεύθυνση «δουλεύει» ο λεγόμενος Οικουμενισμός, που προωθεί την ένωση όλων των Θρησκειών, προς την ανάδειξη της μίας Θρησκείας και του……. «ενός Θεού».

Η «στέψη» του αντίχριστου, κατ’ αρχήν σε παγκόσμιο κυβερνήτη, κατά τα λεγόμενα των ίδιων των Εβραίων, είναι προγραμματισμένη για... το άμεσο μέλλον, όπως μεταδίδουν διαρκώς τα ισραηλινά ΜΜΕ!

Οι πυρκαγιές στο Ισραήλ, συνδέονται άμεσα με τον τρόμο πριν τον ερχομό του δικού τους «Μεσσία» επισημαίνει ο διεθνής φήμης ειδικός στους κώδικες της βίβλου εμπειρογνώμονας Ραβίνος, Matityahu Glazerson, όπου επικαλείται προκειμένου να «προφητεύσει» ότι μπήκε σε εφαρμογή το «σχέδιο δημιουργίας», την Τορά. Οι πυρκαγιές που κατακαίνε το Ισραήλ από τη Χάιφα ως την Ιερουσαλήμ είναι «ένα σημάδι ότι πλησιάζουμε το χρόνο Μεσσία»(δηλαδή, του αντίχριστου) «Σύμφωνα με την Καμπάλα, αυτό είναι ένα ακόμα σημάδι», λέει ο ίδιος.

https://www.youtube.com/embed/3fz7jcOyGt8

Στο δεύτερο από τα δύο βίντεο, που κυκλοφόρησε στις 24 Νοεμβρίου, ο Ραβίνος Glazerson βρίσκει, στον ίδιο πίνακα, τους βιβλικούς κώδικες για τη Χαμάς, haFatah (πολιτικό κόμμα Μαχμούντ Αμπάς, της Φατάχ), την τρομοκρατία και mitzitim (εμπρηστές). Επιπλέον, επισημαίνει ότι ο κώδικας για hatzatot (εμπρησμός) διασχίζει με τον κωδικό για haAravim (οι Άραβες).
https://www.youtube.com/embed/ZJOanl_O3dI

Ο Ραβίνος Glazerson λέει στο βίντεο ότι αυτό μπορεί να φανεί ιδιαίτερα με σαφήνεια σε αυτόν τον πίνακα όταν αυτός επισημαίνει κώδικες της βίβλου για srayfot (πυρκαγιές), το Ισραήλ και Cheshvan 5777 (ο μήνας εβραϊκά και το έτος που αντιστοιχεί με το Νοέμβριο του 2016). Με άλλα λόγια, οι κώδικες περιέχουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες των γεγονότων που πρόκειται να συμβούν εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Ο Glazerson αναφέρει αρκετές φορές ότι, σύμφωνα με την Καμπάλα (μυστικιστική παράδοση του Ιουδαϊσμού), θα υπάρξουν πολλά προβλήματα σε όλο τον κόσμο προς το τέλος των ημερών. Παραδόξως, κατά τον ίδιο τα προβλήματα ενισχύουν την ελπίδα της εν λόγω αναμονής. "Σύμφωνα με την Καμπάλα, καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι ένα σημάδι ότι πλησιάζουμε το χρόνο Μεσσία».

Ο Ραβίνος Glazerson αναφέρει ότι τα συνεχή προβλήματα είναι ένα σημάδι το τέλος των ημερών. Μιλώντας στο Breaking News Ισραήλ, είπε, "Οπως και η Βίλνα Gaon (ένα παγκοσμίου φήμης εβραϊκή φασκόμηλο από τον 18ο αιώνα) συνδέεται με τους πόνους της γέννας που είναι συχνοί πριν από τη γέννηση, έτσι είναι τα σημάδια πριν τον ερχομό του Μεσσία. Και όπως η πιο σκοτεινή νύχτα πριν από την αυγή, έτσι είναι τα προβλήματα πριν από την εμφάνιση του".

Ο πίνακας σε αυτό το βίντεο βασίζεται στο βιβλίο των Αριθμών 23-29 και επισημαίνει, «συμβαίνει να είναι ακριβώς όπου η Τορά μας λέει για το αστέρι του Ιακώβ, Nibiru . Ολα έρχονται μαζί».

Προβληματισμένος σχετικά με τον μεγάλο αριθμό των καταστροφών που συμβαίνουν σήμερα στον κόσμο, ο Ραβίνος Glazerson είπε, "Αυτά είναι όλα τα σημάδια πριν Μεσσίας να μας φέρει στην κατανόηση ότι ο κόσμος δεν είναι στα χέρια μας."

Ο Glazerson επισημαίνει επίσης διάφορους κωδικούς που σχετίζονται με τον Μεσσία. Ο πίνακας αυτός περιλαμβάνει τους κωδικούς Ben Yishai (γιος του Ιεσσαί, μια αναφορά στο βασιλιά Δαβίδ και η γενεαλογία του Μεσσία), David (ο βασιλιάς Δαβίδ, από τους οποίους ο Μεσσίας θα είναι ένας απόγονος), Μεσσία (Μεσσία) και Μεσσία Ami (ο Μεσσίας των ανθρώπων μου).

Και τελειώνει το βίντεο με ένα κομμάτι των συμβουλών: "Τα πάντα που συμβαίνουν είναι στην Τορά, και ως εκ τούτου, τη διατήρηση της Τορά είναι ο μόνος τρόπος για να μας φέρει Μεσσία και την ειρήνη και ησυχία."

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της υστερίας των Εβραίων που έχει ξεσπάσει για τον ερχομό του «Μεσσία» τους, είναι ότι στη Νέα Υόρκη  4.500 Ραβίνοι από 90 χώρες τον περιμένουν συγκεντρωμένοι σε αμφιθέατρο βγάζοντας βίντεο, σύμφωνα με την νέα μόδα το «Mannequin Challenge».

https://www.youtube.com/embed/PGPV9-vtULw

Τέλος, ας θυμηθούμε τη προφητεία Αγίου Κοσμά του Αιτωλού περί Αντιχρίστου, που έχει να πει πολλά: «...έχει να γεννηθεί ο Αντίχριστος και να κάμει τόσα κακά εις τον κόσμον και έχει να ονομάσει του λόγου του υιόν Θεού και θέλει σταθή βασιλεύς να ορίσει τον κόσμον όλον και να κάνη θαύματα κατά φαντασίαν, δια να πλανά τους ανθρώπους να τον ομολογήσουν διά Χριστόν και όσοι τον πιστεύουν να τους τάζει τόσα αγαθά και ύστερα να τους βουλώνει εις το μέτωπον, μάλιστα οι Εβραίοι όλοι έχουν να τον πιστεύσουν».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ