Ένα όπλο στα χέρια των πολιτών – Απόφαση «βόμβα» κατά των τραπεζών, «σώζει» χιλιάδες δανειολήπτες

Δημοσίευση: 27 Δεκεμβρίου 2016, 5:23 μμ | Ανανέωση: Δεκέμβριος 27, 2016 στις 11:57 μμ

Η απόφαση σταθμός, 2343/2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών δημιουργεί δεδικασμένο για χιλιάδες δανειολήπτες που βρίσκονται βουτηγμένοι στο «βούρκο» του χρέους όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές.

Όταν αποδεικνύεται ότι η τράπεζα είναι η υπεύθυνη της οικονομικής αδυναμίας του δανειολήπτη, η «δανειακή σύμβαση» διαγράφεται οριστικά, βάσει του άρθρου 178 και 179 ΑΚ.

Από την στιγμή που η «δανειακή σύμβαση» θεωρείται αδικοπραξία, διαγράφεται οριστικά, ενώ σύμφωνα με την απόφαση, αν η τράπεζα συνεχίσει να απαιτεί την αποπληρωμή του «υποτιθέμενου» δάνειου, τότε διαπράττει και απάτη! Κάτι το οποίο ορίζεται σύμφωνα με το άρθρου 386 ΠΚ.

Ακόμα η τράπεζα σε αυτή την περίπτωση, πέφτει και σε δεύτερο παράπτωμα, αυτό της απόπειρας να νομιμοποιήσει έσοδα από εγκληματικές πράξεις!

Η δικαστική απόφαση 2343/2016 είναι τελεσίδικη και αμετάκλητη και πλέον αποτελεί νομολογία του Ελληνικού κράτους, οπότε σύμφωνα με την Ένωση Συνταξιούχων Ταμείου Ασφάλισης Μιχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΕΣΤΑΜΕΔΕ), οι τράπεζες μπρος στην απόφαση με αριθμό 2343/2016, δεν τόλμησαν να ασκήσουν έφεση, ούτε και αναίρεση και αν το έκαναν ο δικηγόρος τους θα πήγαινε φυλακή, παραβιάζοντας το καθήκον της Αλήθειας, του άρθρου 116 ΚΠολΔ! «Σε μια τέτοια περίπτωση, όπως και στην δικιά μας που οδήγησε στην απόφαση με αριθμό 2343/2016, ο δανειολήπτης έχει το δικαίωμα της αποζημίωσης βάσει του άρθρου 914 ΑΚ και βάσει του άρθρου 932 ΑΚ απαιτεί και την ζημία που υπέστη!», αναφέρει η Ένωση.

2343-2016telesidikia

Τι ακριβώς μπορεί αυτό να σημαίνει για κάθε πολίτη;

Οι Πολίτες δικαιούνται με αγωγές να διαγράψουν οριστικά τα δάνειά τους από τις τράπεζες αυτές και να απαιτήσουν και μια σοβαρότατη αποζημίωση έκαστος, γιατί οι τράπεζες έχουν ευθύνη για την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού!

Αναλυτικά, σύμφωνα με την απόφαση 2343/2016, το δάνειο διαγράφηκε οριστικά με την αποδοχή της ανακοπής και το δικαστήριο επιπροσθέτως έκρινε ότι η τράπεζα οφείλει στον δανειολήπτη τουλάχιστον το ποσό των 140.000 ευρώ!

Από την Ένωση τονίζουν ότι έχουν πει και αποδείξει ότι όλες οι «συστημικές τράπεζες» (Εθνική, Πειραιώς, Eurobank, Alpha bank) «έχουν υπεξαιρέσει τουλάχιστον 233 δις ευρώ Δημόσιου χρήματος, με αποτέλεσμα την καταστροφή της ιδιωτικής, αλλά και της Εθνικής οικονομίας. Συνεπώς, όλες οι «συστημικές τράπεζες» έχουν προκαλέσει την οικονομική αδυναμία των Ελλήνων και, βάσει του σκεπτικού της αμετάκλητης απόφασης 2343/2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών, καμιά από αυτές δεν μπορεί να ζητά την εξόφληση δανείων από τους Πολίτες, όταν αυτές είναι υπεύθυνες για την οικονομική αδυναμία αποπληρωμής των δανείων, μια και με την παράνομη συμπεριφορά τους έχουν φτωχοποιήσει του πάντες!».

Κανείς πολίτης δεν οφείλει τίποτα σε καμία τράπεζα!

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, κανείς δανειολήπτης δεν οφείλει τίποτα και σε καμιά τράπεζα, όταν αποδεικνύεται ότι η τράπεζα είναι η υπεύθυνη της οικονομικής αδυναμίας του δανειολήπτη, μάλιστα σε αυτή την περίπτωση, η «δανειακή σύμβαση» παραβιάζει τα χρηστά ήθη, βάσει του άρθρου 178 και 179 ΑΚ και οριστικά διαγράφεται!

Από εκείνη την στιγμή η «δανειακή σύμβαση» θεωρείται πλέον αδικοπραξία και διαγράφεται οριστικά, ενώ η τράπεζα, απαιτώντας την αποπληρωμή του υποτιθέμενου δάνειου, διαπράττει και απάτη, βάσει του άρθρου 386 ΠΚ, ενώ ταυτόχρονα αποπειράται να νομιμοποιήσει έσοδα από εγκληματικές πράξεις.

Τώρα, οι πολίτες, μπορούν από σήμερα κιόλας, να ζητούν νομική υποστήριξη από τους δικηγόρους τους, βάσει πλέον της αμετάκλητης απόφασης 2343/2016.

Όποιος δικηγόρος αρνηθεί τη νομική υποστήριξη του πολίτη, βάσει της τραπεζικής απάτης και της απόφασης 2343/2016, θα πρέπει τουλάχιστον να καταγγέλλεται από τον πολίτη στον σύλλογο του και να αναζητούνται από αυτόν οι σχετικές ποινικές και οι αστικές ευθύνες, δηλαδή, σε ότι ζημιωθεί ο Πολίτης από την άρνηση του Δικηγόρου θα πρέπει να παρθεί από την προσωπική περιουσία του συγκεκριμένου Δικηγόρου ή και Δικαστή, αναλόγως ποιος προκάλεσε τη ζημία στον πολίτη!

 • Proud to be Greek

  Εύγε στους δικαστές που πήραν την απόφαση.
  Ετσι ακριβώς είναι.

  Οι Τράπεζες έχουν πληρωθεί παραπάνω απο μια φορά την χασούρα τους με τις ανακεφαλαιοποιήσεις απο τα χρήματα των Μνημόνιων και θέλουν κι αλλα.
  Το κακό όμως είναι οτι εξακολουθούν να είναι ανεξέλεγτες και ασύδοτες.

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  τώρα πρώτα απ΄όλους θά πρέπει νά κινηθούν τά σωματεία τών δικηγόρων,τών δικαστών καί τών δανειοληπτών.Μιά τέτοια απόφαση,ανατρέπει τά πάντα.

  • Proud to be Greek

   Κίνημα Υπέρβαση —-> ομαδική αγωγή.
   Το σκεπτικό των δικαστών ταυτίζεται με το σκεπτικό στην Υπερβαση.

 • Lalakis – εν εέλδωρ

  Θελουμε αποφαση βομβα κατα του δημοσιου που βγαζει παρανομους, καταχρηστικους και αντισυννταγματικους ολους τους φορους απο το 1998 μεχρι σημερα.

  • BLUEARROW

   EΝΦΙΑ …
   Είναι φόρος επί ιδιοκτησίας που έχει πληρωθεί ήδη ο φόρος .

   • Γιώργος fs.

    ΕΝΦΙΑhttps://uploads.disquscdn.com/images/e355ae8c1e477d5dc78a61d8a5494ceb1b7489b86d2274a310e8072c86e2c8a1.jpg

    • BLUEARROW

     Φτάσαμε στο κατάντημα να αποποιούμαστε την κληρονομιά των γονιών κ των προγόνων μας …

  • Μανος Ελλανιος

   αυτο πιστευεις να εχει σχεση σε μια αναλογη συζητηση που εχουμε κανει αν καταλαβαινω καλα;

   Η τέταρτη κατάσταση της ύλης, που είναι το πλάσμα (;)

   http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2015/03/blog-post_10.html

   • Lalakis – εν εέλδωρ

    οχι, δεν ειναι αυτο.

 • Γιώργος fs.

  Και ποιος θα πληρώσει τα δάνεια που πήραν και έφαγαν τα λαμόγια ;;;

  • ΘΗΣΕΑΣ

   μαντεψε

   • Γιώργος fs.

    Τι έχεις να πεις σε όσους συνεπείς πλήρωσαν τα δάνεια τους με τεράστιες δυσκολίες ;;

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ…

  • Γιώργος fs.

   Σωστός !
   Έχουν τεράστιες ευθύνες για τα δάνεια που χορηγούσαν……παίρνοντας βέβαια και τη μίζα τους!!!

 • Anna cy

  Περιμένετε να αποδείξουν οι δανειολήπτες αυτό που προνοεί ο νόμος.Στην Κύπρο έκλεψε το κράτος( κλέφτης) των αποταμιεύσεων των καταθετών και τώρα αδυνατούν να ξοφλήσουν τα χρέη τους και το Κυπριακό δικαστήριο και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν τους δικαίωσαν,Τώρα κινδυνεύουν και με έξωση από τα σπίτια τους.Αιτία της οικονομικής καταστροφής της Κύπρου ήταν ορισμένοι τραπεζίτες που θα δικάζονται μέχρι τον αιώνα τον άπαντα χωρίς καταδίκη. Ίδε Βγενόπουλους με την Μαρφίν Λαϊκή και Ζολώτας που βρίσκεται τώρα Κύπρο και άλλοι Κύπριοι.

 • Γιώργος fs.

  Μια ζωή πληρώνει ο συνεπής Έλληνας φορολογούμενος τα λαμόγια .
  Τα δάνεια δεν πρέπει να χαριστούν σε όλους ,αλλά μόνο σε όσους αδυνατούν πραγματικά να πληρώσουν .

  • Δημήτρης

   «κανείς δανειολήπτης δεν οφείλει τίποτα και σε καμιά τράπεζα, όταν αποδεικνύεται ότι η τράπεζα είναι η υπεύθυνη της οικονομικής αδυναμίας του δανειολήπτη»
   Aκριβώς Γιώργο. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση φταίει ο δανειολήπτης…

   • Γιώργος fs.

    Δημήτρη καταλαβαίνω πως μόλις ανοίξει ένα παράθυρο στον νόμο οι πρώτοι που θα τρέξουν να το εκμεταλλευτούν είναι τα λαμόγια που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ περιμένοντας τη σεισάχθεια .

    • Δημήτρης

     Το ξέρω. Και δυστυχώς ζούμε εποχές λαϊκισμού αλα Ανδρέα Παπανδρέου.
     Τίποτα δεν πληρώνω, τίποτα δεν χρωστάω και αυτό όπως είπες αδικεί τους συνεπείς.
     Μένει να δούμε τα αποτελέσματα.

 • Γεράσιμος Σωτηρίου

  Χαίρομαι που κάποιοι κατάλαβαν τι θέλει να πει ο αρθρογράφος

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ
 • ΘΗΣΕΑΣ

  μετα απο 7 χρονια τυρανιας και φοροληστρηκης πολιτικης ακραιας μορφης απο δυναστες και δογματισμενους τσομπανοφιλοσοφιας, μετα τις αυτοκτονιες, κλεισιμο επιχειρησεων και πλειστηριασμους , ερχεται τωρα το …υπευθηνο κρατος και σου λεει οτι …να..σε προστατευουμε με νομο απο τις κακες τραπεζες? τι να πουνε? λυπουμαστε που αυτοκτονησες φιλε, αλλα επρεπε να κανεις υπομονη μεχρι να φτιαξουμε τον νομο?
  αυτο μου μοιαζει περισσοτερο με συγκαλυψη των τραπεζων με το κρατος απο τα παρανομα τερτιπια που εφηρμωσαν στους ΕΛΛΗΝΕΣ παρα ενας νομος που θα ειναι προς οφελος του λαου.
  λενε να αποδειξει καποιος οτι δεν μπορει να πληρωσει, για να ισχυσει ο νομος, λες και δεν γνωριζουν οτι επεβαλαν παρανομως μια πολιτικη μνημονιων με υπουλο και δολιο τροπο.
  αυτο που χρειαζετε ειναι ενα ρισταρτ τις οικονομιας και μηδενισμο ολων των χρεων μ και βεβαιως αυτοι που μεχρι σημερα βαση νομου απαλλασονται απο φορους να πληρωνουν και αυτοι.

 • ЭЄXRHSTOSЭЄ

  🎄🎅🎁🎅🎄 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΡΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΛΑ ΓΛΥΚΑ ΣΩΣΤΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΜΠΑΓΑΣΙΚΑ ΖΑΒΟΛΙΑΡΙΚΑ!!!!!!!!!!!!🎄☃️❄️☃️🎄 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/12/0b/c2/120bc23c870396f52097d5a3dee4698d.gif https://www.youtube.com/watch?v=sZdjV4JY6NU

  • GuessWTF

   καλησπερα, χρονια πολλα!!

   • ЭЄXRHSTOSЭЄ

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΡΟΦΗΜΑ ΜΕΛΙΟΥ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ ΜΑΤΑ ΧΑΡΙ ΜΟΥ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΕΚΕΝ ΜΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟ!!!!!!!!!!💘💘💘💘💘🎄

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  »Θα ‘ρθεί μέρα, που η απληστία της ιδιοκτησίας, του πλούτου & της έπαρσης,
  θ’ αποθηκευτεί στις τράπεζες, στις πολυεθνικές & σε τόσους λίγους,
  που οι πολλοί -μη κατέχοντες- θα ξεσπάσουν σαν θεομηνία,
  που θα κάνει την ζωή των ολίγων κατεχόντων, κόλαση…»

  (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ)

  https://uploads.disquscdn.com/images/a1068ab0f7186ef9249642379fd0ca2eb4a766b0d4cd2e7ac4f02eb5ba41719a.png

 • Jorge Melissa

  Προβλέψεις 2017.
  Η προσέγγιση του κ. Trump με τον κ. Putin, με στόχο την αντιμετώπιση της Κίνας, θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα μία νέα Γιάλτα, με την έννοια του μοιράσματος της Ευρώπης μεταξύ των Η.Π.Α. και της Ρωσίας – ενώ η Δύση συνεχίζει να απειλείται με την κατάρρευση της.

  http://www.analyst.gr/2016/12/27/provlepseis-2017/

 • skeptomenosellin

  Αυτό ισχύει και για φυσικά και για νομικά πρόσωπα και για εταιρικά δάνεια?

 • MPINE TSIPRA «broukios»

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!

   • Γιώργος fs.

    Καλησπέρα καλόκαρδε ΑΡΧΟΝΤΑ ΧΡΗΣΤΑΡΑ.
    Αισθητή η απουσία σου !

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     Ω ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΡΑ!!!!!!!!!!!!ΕΧΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ=ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ.ΜΟΝΟ ΛΕΞΕΙΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΕΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΚΑΡΔΕ!!!!!!!!!!!!!!!

     • Γιώργος fs.

      Γειά σου ΑΡΧΟΝΤΑ .
      Σου είχα στείλει τα χρόνια πολλά για την ονομαστική γιορτη σου .!

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!ΜΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!!!!!!!!!!ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΘΑ ΣΕ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑ.ΓΚΡΡΡ..

     • Γιώργος fs.

      Οι αετοί δεν μπαίνουν σε κλουβί!!!!!

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΑΛΛΑ ΕΝΙΩΘΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ.ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ.ΑΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ.

     • Anna cy

      Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος.

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΜΟΝΟΣΗΜΑΝΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!!ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΣΚΛΑΒΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!

     • Anna cy

      Εννοείται.Τι το θέλεις το φτερωτό.Θα σε κάνει ελάφι

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΝΕΥΡΩΣΗ!!!!!!!!!ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΒΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΨΥΧΩΣΗ ΛΟΓΩ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ.ΤΙΣ ΑΦΗΝΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ!!!!!!!!!!

     • Anna cy

      Δεν σε βρήκαμε για ευχές τα Χριστούγεννα.

   • RED OR DEAD

    ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΧΡΗΣΤΆΡΑ!!!ΠΟΛΎΧΡΟΝΟΣ!!!ΝΑ ΧΑΊΡΕΣΑΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΌΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΊΣ!!!ΕΎΧΟΜΑΙ ΌΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ!!!:)

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΩΝ!!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΓΛΥΚΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!!!

  • ROUA

   ΕΙΣΑΙ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ;

   • ЭЄXRHSTOSЭЄ

    ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΜΟΥΦΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΣΑΜΕ.ΜΟΥΓΓΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ.ΜΠΛΟΚ.

    • ROUA

     ΛΕΣ;

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΜΠΛΟΚ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΝ ΑΠΑΝΤΩ!!!!!!!!!!!! Χ Χ Χ

     • Δημήτρης

      Δεν είναι τρολ, μια χαρά είναι.

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!

     • Δημήτρης

      Καλησπέρα Χρήστο και Χρόνια Πολλά για την ονομαστική σου εορτή, έστω και καθυστερημένα…

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΗΤΣΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!

   • Γιώργος fs.

    Λες να πέσαμε σε ….

  • ROUA

   ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ ΗΠΙΕΣ;

 • Σπύρος…

  καλησπέρα…

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΠΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΑΝΙ!!!!!!!!!!

   • Σπύρος…

    επίσης Χρήστο, με υγεία!

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΑΚΟΜΑ ΥΠΕΡΧΕΙΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΗΠΙΑ!!!!!!!!!!! Χ Χ Χ

     • Σπύρος…
     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      Χ Χ Χ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΥΤΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΤΑ ΧΑΡΗ!!!!!!!!!!ΦΟΥΛ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΑΝΤΟΦΛΑ.ΓΚΡΡΡ..

     • Σπύρος…

      αν εννοείς αυτή που εννόησα, ο Θεός μαζί σου!!! αχαχαχαχααχα

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΜΙΚΡΗ!!!!!!!!!ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΚΑΝΤΑΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!!!!!! Χ Χ Χ

   • Anna cy

    Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα.Μην γράψεις οτιδήποτε άλλο θα σου εξηγήσω μετά

   • Μανος Ελλανιος

    Χρονια Πολλα ονομαστικα δεν θυμαμε να ειπαμε δυο μας, οτι καλυτερο ευχομε σε προσωπικο επιπεδο και Καλη Λευτερια!

    • paris georgiou

     Χρησταρα

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΠΑΡΗ!!!!!!!!!!!!!!ΑΡΧΗΓΕ!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΡΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΚΑΡΔΕ!!!!!!!!!http://bestanimations.com/Holidays/Christmas/merrychristmas/merry-christmas-greeting-gif-13.gif

     • paris georgiou

      Ευχαριστώ Χρήστο Επίσης, να είσαι καλά

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!!ΣΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!! Χ Χ Χ

     • paris georgiou

      Η δουλειά σου είναι αυτή χαχαχα

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΤΙ!!!!!!!!!!!!!!ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΕΝΟΧΕΣ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΣΚΑΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Χ Χ Χ

     • Anna cy

      Χρόνια πολλά .Βλέπεις περιποίηση ο Χρήστος.Σε αρσενικούς θηλυκούς και ουδέτερους.

     • paris georgiou

      Επίσης, Χρόνια Πολλά και σε εσένα, είπαμε ο Χρησταρας είναι κορυφή

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΧΡΥΣΟΚΑΡΔΕ!!!!!!!!!!!!!ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΝΟ!!!!!!!!!!ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!!!

     • Μανος Ελλανιος

      να σαι καλα..

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΙΚΡΕ!!!!!!!!!!!ΑΞΙΖΕΙΣ!!!!!!!ΓΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΗΤΑΡΑ!!!!!!!!!!!ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΗΜΟΥΝΑ!!!!!!!!!! Χ Χ Χ

     • Μανος Ελλανιος

      απο τα δυσκολα της ακολασιας ξεκινησα σου (ξανα)λεω..

      να ξερεις ομως οτι ολοι αξιζουμε κι ολοι εχουμε αναγκη την αξια του αλλουνου ανεξαρτιτα της ατομικης αξιας που μπορει να εχουμε..;)

  • Anna cy

   Χρόνια Πολλά και καλά να έχεις

   • Σπύρος…

    Επίσης Άννα, πάντα με υγεία!!!

  • Γιώργος fs.

   Καλησπέρα φίλε Σπύρο !!

   • Σπύρος…

    Καλησπέρα Γιώργο!!!

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

 • Θα υπάρξει βέτο από τον αρχισακάτη λίαν συντόμως, οι τράπεζες είναι το απόλυτο υπερόπλο για την επιβολή της ερπετοσιωνιστικής υπερπαγκοσμιοποίησης.

  https://uploads.disquscdn.com/images/27fb32b97a24de29db250e1e4f9bbe07a0212803e11510195290540766b2d3a2.jpg

  • @Marios

   Εμετικό!!! Τον σακάτη ξέχασες αδερφλε!

   • Είναι πιο πίσω στη φωτό, γι’ αυτό δεν τον βλέπεις.

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.THE END!!!!!!!!!!

 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ

  Καθε μερα πρεπει να μας τηγανιζουν τα τζιερια, ποτε θα ξεκουμπιστουνε να φυγουν ολα τα λαμογια;

  • Άσε που επιστράτευσαν το HAARP για να μας συνετίσουν πρωτοχρονιάτικα!

   • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ

    Οταν θα φουλαρουν τον ψυχοτρονικο πολεμο να δεις τι θα γινει.

    • Είναι ήδη στο φόρτε του, έρχεται χιονιάς.

     • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ

      Αυτο ειναι το κλιματολογικο κοματι, το αλλο στοχευει την ψυχη, ελαχιστοι το γνωριζουν.

 • ΝΙΚΗΤΑΣ

  Όταν τα λέγαμςε εδώ και τόσο καιρό κάποιοι έπαιζαν το ……. κι από ότι βλέπω εξακολουθούν να το παίζουν μη αντιλαμβανόμςενοι τι βάρος έχει αυτή η απόφαση. ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ. Κρίμα που είχα εξοφλήσει προ 2 ετών τις υποχρεώσεις μου και να μην συμμετέχω σήμερα στο …..ρωμαίκό όργιο που θα γίνει.

  • Χωρίς τις τράπεζες τα υπερατλαντικά υπερμνημόνια δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης.

   • Anna cy

    Χωρίς τράπεζες δεν λειτουργεί μια χώρα κρατούν την οικονομία της.Χρησιμοποιούν ΄τα ωφελήματα που τους παρέχονται για να πλουτίσουν με δόλια μέσα πάντα σε βάρος των δανειστών και καταθετών

    • @Marios

     Και χωρίς αλήτες

     • DisqussioneR

      Και αγροίκους!

     • @Marios

      Έγραψα πιο πάνω καλώς τον συνάδερφο αλήτη αλλά το διέγραψα :)))))))))

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙΑ ΙΣΟΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΑΝΕ ΥΠΟΔΟΥΛΑ ΟΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ..

 • ΝΙΚΗΤΑΣ

  Ψυχοτρονίστε τις τράπεζες!!!!!!!!! χοχοχοχοχοχοχοχοοχοχ

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   ΜΠΟΥΡΛΟΟΟΟΟΟΟΟΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ

   Απο τις τραπεζες ισως γλυτωσεις, απο την εφορια με τιποτα.

   • ΝΙΚΗΤΑΣ

    Σοβαρα; Μάλλον δεν γνωρίζεις.

    • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ

     Νομιζω οτι αμα χρωστας στην εφορια δεν υπαρχει τροπος να ξεφυγεις, αμα ξερεις κατι πεστο και σωσε μας.

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Επειδή δεν μου χρειάστηκε θα ρωτήσω φίλο που το ξέρει κι αργότερα ως αύριο θα σου πω. Και με 1 ευρώ τα τέλη κυκλοφορίας.

     • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

      Αυτο γινεται αδελφε μου στους μη συνταξιουχους .Θα με τα κρατησουν απο την συνταξη.Για τους αλλους γινεται.Ειναι αυτο που λεγαμε οτι αν ειχαμε εναν ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΙΚ να εγγραψη τους τοκους στον προυπολογισμο δεν θα υφιστατο χρεος. Ας λαβουμε υπ’οψιν ποσα τρις χρεος εχει η Γερμανια ,ποσα η Γαλλια ,Ιταλια κλπ θα καταλαβουμε τι συμβαινει ,αλλα φευ!!!! Μας κυβερνουν οριτζιναλ χαζαροεβραιοι.

     • ΝΙΚΗΤΑΣ, psychotroning banks
  • Αυτή η απόφαση-βόμβα έρχεται ν’ ακυρώσει όλα τα υπερμνημόνια που επέβαλε ο Τζων Πόλσον για να δικαιολογήσει τη παράνομη ΝΑΤΟϊκή εισβολή και κατοχή που διανύει τον 8ο χρόνο της.

   Εφόσον επικυρωθεί θα πρέπει οι μισθοφόροι της λυκοσυμμορίας ν’ αποσυρθούν άμεσα από τη χώρα και οι ΗΠΑ να συμμορφωθούν άμεσα. Διαφορετικά τον τελευταίο λόγο θα έχουν Ρωσία και Κίνα οι οποίες θα στείλουν στρατεύματα στην Ελλάδα για να πετάξουν τους ερπετοσιωνιστές έξω από τα Βαλκάνια με τις κλωτσιές.

 • ΝΙΚΗΤΑΣ

  Δίνω 100 ευρώ σε όποιον μου βρει οικονομικό πανεπιστημιακό εγχειρίδιο με τον όρο «ανακεφαλαιοποίηση» κι άλλα τόσα σε όποιον μου βρει τον όρο σε νόμο πριν «εφεύρουν» τον όρο οι απατεώνες πολιτικοί «μας???»

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΕΓΩ ΔΙΝΩ 5000 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΝΑΚΑΙΦΑΛΕΩΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.ΣΩΣΤΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!!!

   • ΝΙΚΗΤΑΣ

    Εγώ λέω να τους κάνουμε ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ. χοχοχοχοχοχχοχο

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!!Ο ΕΣΜ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.Η ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.ΠΙΑΣΑΝΕ ΠΙΑΤΟ.

     • Psychotronic the Banks

      Σειρά έχουν να πιάσουν τα αρτίδιά τους. χοχοχοχοχχοχοχ

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΩΡΗΔΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝΕ.

 • DisqussioneR
  • @Marios

   Το διέγραψα να μην γίνουμε στόχος πάλι :))))))

   • DisqussioneR

    Είσαι αλήτης!! χαχαχαχαχαχα
    Προσπαθούσα να στείλω και δεν το επαιρνε χαχαχ

    • @Marios

     Οι ψεύτες σαν εκείνη την υποστηρίζουν, και δεν θέλω να τσακωθώ πάλι μαζί του.Ο ψεύτης τον ψεύτη υποστηρίζει. Θα το διαγράψω πάλι αυτό αδερφέ όταν το διαβάσεις ;)

     • DisqussioneR

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
      Μη το διαγράψεις βρε!!

     • @Marios

      Απλά να μην γίνουμε στόχος πάλι, μερικοί θέλουν να μας κλείσουν το στόμα, αλλά δεν θα τους κάνουμε την χάρη ;)

     • DisqussioneR

      Σιγά τα ωά!! Να φάνε μια φασολάδα πριν! ;-)

     • GuessWTF

      Μαριε..ξεκολλα..δεν πονανε τα βελάκια..:Ρ

     • DisqussioneR

      Οι τοξότες πονάνε γι αυτό τα πετάνε χαχαχα

     • GuessWTF

      χαχαχαχαχχαχχαα

   • Γιώργος fs.

    Τα καλά παιδιά τα αγαπάμε !!!

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΑΝΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΓΛΥΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!

   • DisqussioneR

    Χρηστάρα μου σου εύχομαι από βάθους καρδιάς Χρόνια πολλά και καλά να έχεις, με υγεία, ευτυχία, σεξουαλική αρμονία και ανεπανάληπτες ερωτικές πανδαισίες!! (δε σου λέω με ποιά, είναι φως φανάρι το πράμα…. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει)

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΕΚΑΝΑ ΑΤΑΞΙΕΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΥΛ ΒΟΥΛΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ!!!!!!ΜΙΣΟΣ ΕΜΕΙΝΑ!!!!!!!!!!! Χ Χ Χ

     • DisqussioneR

      Πρόσεχε βρε να προλάβει και κανα κομμάτι η τεέυταια σου διαδικτυακή κατάκτηση. Τόσο καιρό καρτερικά περιμένει…. μη διαλυθείς ολότελα!

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΠΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!!!

     • DisqussioneR

      Ααααα μόνο λουλούδια και σοκολάτες στελνεις δλδ? Μούφα όλα?

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΑΓΑΠΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!!!!!!!ΕΝ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!! Χ Χ Χ

     • DisqussioneR

      Τωρα τη στενοχώρησες αλλά θα το ξεπεράσει ΄νομίζω… είναι υπερ άνν ω

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!ΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!

     • DisqussioneR

      Ναι ναι, αυτή και η Τασία του συριζα

 • GuessWTF

  αν ισχυει..αυτο ειναι θετικο…

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Επιτέλους για να πάψουν και οι αρνητικές ψήφοι.

   • GuessWTF

    χαχαχαχαχχαχαδεν εχω θεμα..ειμαι μιντιουμ

    • Psychotronic the Banks

     Τι μίντιουμ; Μίντιουμ σάιζ;

     • GuessWTF

      :Ρ χαχαχχαχχαχα αν σου ελεγα λαρτζ;

     • Psychotronic the Banks

      Εμένα μου αέσει το μίντιουμ σάιζ. Σόρρυ. χοχοχοχχοχο

    • Έχεις όμως γούστο στα kinks, γι’ αυτό σε πάω!

     https://uploads.disquscdn.com/images/5c373c479f2ab2d48cfe9abbef45ff4fa68dad50155ad48f4f098c0040bf70df.jpg

     • GuessWTF

      με χιλια;:Ρ

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΜΑΤΑ ΧΑΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!💋💋🎄 http://img17.dreamies.de/img/885/b/o4j4wmkdtoh.gif

     • DisqussioneR

      Και συ τέκνον Βρούτε??? Είπαμε όχι ασεμνες φωτογραφίες!!
      Ενοχλούνται οι …..κυρίες!

     • GuessWTF

      εγω ειμαι του…λιμανιου..δεν εχω θεμα.

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑΝΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ HEMO ΚΑΙ ΝΑΝΙ!!!!!!!!!!!!

     • GuessWTF

      σε λιγακι :Ρ

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΑΛΩΝΩ!!!!!!!!!!!ΣΝΙΦ!!!!!!!!!!ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ Ο ΚΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΣΑΧΠΙΝΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!❣️❣️❣️❣️❣️

     • Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια γι’ αυτό, αγαπητέ!

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΕΞΩ!!!!!!!!!!Η ΠΙΟ ΣΕΜΝΗ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!! Χ Χ Χ

     • GuessWTF

      δεν θα με χαλαγε αυτη η μηχανη :Ρ

     • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

      Χρονια Πολλα Χρηστο για την ονομαστικη σου και για την Γεννησιν Του Κυριου μας.

     • Anna cy

      Χρόνια πολλά από μένα και τον Αμπου

     • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

      Χρονια Πολλα χαρα μου και σε εσενα και στον Αμπου επισης.Να’σθε καλα αμφοτεροι.

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΧΡΥΣΟΚΑΡΔΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

     • Μανος Ελλανιος

      συγνωμη για την αντιμετωπιση ειχατε δικιο σε ενα κομματι του διαλογου μας περι σεβασμου το διασταυρωσα και τον δικαιουσται!

      (για την αιτιο ομως της ‘παρεκτροπης’ μου θετοντας τον λογο στον διαλογο μας με ολο τον σεβασμο δεν θα το παρω πισω)

     • GuessWTF

      χαχααχχαχαχχαχαχααχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαα

     • DisqussioneR

      Βυζανιάρικο!

     • GuessWTF

      χαχαχαχαχαχαα

     • Αφού μας το ζητάει η Μήνα, γίνεται να της χαλάσουμε το χατήρι;

     • GuessWTF

      ρε σε αντρα..κατι ..οχι;

     • Αυτή τη φορά το παράκανες, θα φάω ban εξαιτίας σου!

     • GuessWTF

      δεν ειναι κακο το μπανακι..:Ρ

     • Θα με αποκλείσουν, τι δεν καταλαβαίνεις;

     • GuessWTF

      ε οχι..δεν το επιτρεπω..βαλε μωρακια

     • Ό,τι πείτε, miss.

     • GuessWTF

   • Psychotronic the Banks

    Τι λάστιχα φοράει αδελφέ το μηχάνημα; χοχοχοχχοχ

   • DisqussioneR

    Μη βάζεις άσεμνες φωτογραφίες. Προσβάλεις τις γυναίκες του σάιτ.
    Μόνο αν έχεις καμια τέτοια, βάλτην:

    http://image.prntscr.com/image/b7b4dcf3e8334a7f914bf960248b3e03.png

    • Γιώργος fs.

     Καλέ αυτές είναι κούκλες!!!!

     • DisqussioneR

      Η 3η απο δεξιά είναι πιασμένη. Πάρε όποια άλλη θες!!! ;-)

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!ΕΝ ΘΕΛΩ.ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ!!!!!!!!!!! Χ Χ Χ

     • GuessWTF

      χαχαχααχχχαχαχα και δεν δεχονται επιστροφη..μετα την απομακρυνση από το ταμειο..:Ρπαγιδα

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      TI!!!!!!!!!!!!!!OXI!!!!!!!!!!!!!!!!EN ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ!!!!!!!!!!!! Χ Χ Χ

     • Γιώργος fs.

      Πραγματικά είναι δύσκολη η επιλογή!!

     • GuessWTF

      αυτες κι αν ειναι έκπληξη..αποκαλυπτηρια..

    • Δεν βάζω καμία άσεμνη φωτό, καταβάλλω κάθε προσπάθεια να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο προκλητικές χωρίς να χάνουν τον ακαταμάχητο αισθησιασμό τους.

 • Psychotronic the Banks

  Θα μου επιτρέψετε για λίγο να αλλάξω νικ λόγω της συγκυρίας. Psychotronic the Banks.

 • Ευτυχία (Γνωστή ως Shaffie1)
  • GuessWTF

   εχει χαθει και ο συντεκνος..υποπτο..καλησπερα!!

   • Ευτυχία (Γνωστή ως Shaffie1)

    χαχαχαχα. λες να τον έδειρε αυτός ?
    Καλησπέρα! :-)

 • A spartan woman

  Είναι πολλές οι αποφάσεις των δικαστηρίων,που ενώ δικαιώνουν τους πολίτες, στην πράξη δεν εφαρμόζονται. Οι τράπεζες και το δημόσιο θα βρουν χίλια δυο τερτίπια για να αποποιηθούν τις ευθύνες τους. Ας κρατάμε μικρό καλάθι.

  • GuessWTF

   καλως την, καλησπεραα..ποκετ κραταμε..:Ρ

   • A spartan woman

    Καλησπέρα Γκες! Μικρή πόκετ! χαχαχαχαχαχαχα

    • GuessWTF

     χαχαχαχχαχαχα

  • Μανος Ελλανιος

   ενα δικο το εχεις βαση προηγουμενων, ας ευχηθουμε μερες που ειναι να ειναι το ‘απομηχανης δωρο’..

  • Καλησπέρα.

   Η συγκεκριμένη απόφαση θα φέρει ισχυρότατο πλήγμα στα διαβολικά σχέδια του Σόιμπλε και της παρέας του.

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!💘🎁💘🎁💘 http://gic6.mycdn.me/image?t=35&bid=803387403718&id=803387403718&plc=WEB&tkn=*znVH3pvtrYaCS_0jqmx5JETJ4Gw

 • @Marios

  • DisqussioneR

   Έτσιιιιιιιιιιιιιιιι!

   • @Marios

    ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    • DisqussioneR

     • @Marios

      ΑΨΟΓΟ !!!!

     • DisqussioneR

      Να αφιερώσουμε και στη φίλη σου αυτό που λέει …Οσο δέρμα κι αν πετάξεις φίδι είσαι δε θα αλλάξεις… ;-)

     • @Marios

      10000++++++++++

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

   • @Marios

    Αφιερωμένο τότε αδερφέ !!!!!

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΚΟΛΛΗΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΜΙΑ ΔΥΟ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΕΣΕ!!!!!!!!!!!

 • @Marios

  Κάτι χορευτικό

 • ЭЄXRHSTOSЭЄ

  ΕΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ!!!!!!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=Wg8TeeFRbqo

 • @Marios

 • Εκτός από τα καυτά kinks η Μήνα τρέφει μεγάλη αδυναμία για τη ποιοτική hard rock/glam (ειδικά όταν πρόκειται για γκλαμουράτες rock stars).

  https://uploads.disquscdn.com/images/3af6d9865ce2c8a10a1ba9f5726045731aa6cd002d06923921d4f239b8e8959c.jpg

 • DisqussioneR
 • Κωνσταντινος Χατζης

  Επιτελους αφου η Πολιτικη ηγεσια αφησε ερμα;ιο τον Ελληνα πολιτη και βορα των Απατεωνων και των τραπεζιτων στους κλεφτες ας σταθει το πλευρο του η δικαιοσυνη για οτι παρανομο δημιουργουν εις βαρος του αυτοι που κατεστρεψαν και φτωχευσαν τον Ελληνικο Λαο.

  • DisqussioneR

   Ας κρατήσουμε μικρό καλάθι προς το παρόν… Περιμένουμε να δούμε εφαρμογή

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΠΑΛΙ Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!

   • Μανος Ελλανιος

    ;)

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΑΓΑΣΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!✅✅✅✅✅✅✅✅ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ!!!!!!!!!!!!!ΜΟΛΙΣ ΛΑΜΨΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΣ!!!!!!!!!!!

     • Μανος Ελλανιος

      τουμπες; τρυπα να κρυφτουν θα ψαχνουν να πανε στους φιλους τους τους υποχθονιους μπας και σωθουν.. (πολλα-πολλα δεν ξερω αλλα θα φανουν και θα τα μαθουν ολοι μαζι και εγω απο οσα δεν ξερω.. Χρηστο το Δελφικον Εψιλον πως μπορω να το βρω να το χρησιμοποιησω;)

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟ ΘΕΣ ΚΑΡΜΙΚΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΘΕΣ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!! ЭЄ

     • Μανος Ελλανιος

      βασικα τυπογραφικα.. ομως θα θελα να ακουσω κι ολα τα αλλα, αλλα θελω καναπε με θεα και καφε για να το απολαυσω χαλαρα ;)

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΜΙΚΡΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!!!!ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΕΙΑ ΝΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

     • Μανος Ελλανιος

      απολαμβανω να ακουω οτι εχει σχεση με Ελλαδα! :)

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΘΕΣ ΕΝΑ ΩΚΕΑΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!!!ΜΕ ΜΑΘΑΝΕ ΕΜΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΑΤΙΜΕΣ.ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΑΝΕ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!

     • Μανος Ελλανιος

      την βαση την εχεις, στην ωρα τους το καλεσμα θα ειναι πιο δυνατο απο της σειρηνες.. ο Οδησσεας το δικαιουτο ενα διαλειμα, γιατι οχι και εσυ; ;)

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΜΙΚΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΟΡΜΗΣΗ!!!!!!!!!!!!Η ΜΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑΝΙ!!!!!!!!ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΠΛΟ!!!!!!!!!!!

     • Μανος Ελλανιος

      βρε εσυ, εγω πρεπει να σε λεω μικρο γιατι σου ριχνω θες δεν θες αλλα σε χερομε κι ολας γιατι εισαι ωραιος για την ηλικια σου..υπερηφανια νοιωθω για σε και για αναλογα ατομα. ;)

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΜΙΚΡΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΘΕΟΓΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ.ΚΑΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ!!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ!!!!!!!!!!! Χ Χ Χ

     • Μανος Ελλανιος

      κριμα για σενα..

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ!!!!!!!!!!Ο ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΕΙ.ΣΕ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝΕ!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΟΝΟΣ!!!!!!!!!ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΝ ΞΕΣ ΙΣΩΣ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!

     • Μανος Ελλανιος

      (η αληθεια αλλους θα τρομαξει, εγω δεν εχω λογο…δεος ναι θα νοιωσω, αλλα οχι φοβο.)

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΖΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑΣ!!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!

 • Free Koulis

  Δεν είμαι νομικός και δεν καταλαβαίνω, πως μια απόφαση πρωτοδικείου είναι αμετάκλητη, όταν γνωρίζουμε πως υπάρχει δεύτερος βαθμός εκδίκασης (εφετείο) και τρίτος βαθμός (άρειος πάγος).

  Παρακαλώ, αν κάποιος έχει νομικές γνώσεις, ας δώσει τα φώτα του.

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΑΔΕΡΦΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΡΙΚΤΗ ΦΤΗΝΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.

   • Free Koulis

    Έτσι νομίζω κι εγώ. Κάτι δε μου πάει καλά σ΄ αυτήν την είδηση.

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΒΑΛΑΝΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ.ΛΙΓΑ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΑΛΛΑ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΑ.

   • Δωριεύς

    Χρόνια Πολλὰ Χρηστάκη, γιὰ τὴν ἐορτή σου καὶ γιὰ τὶς ἐορτές…

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     Ω ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΩΡΙΕΑ!!!!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΚΑΡΔΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΗΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΟΤΑΝΑ!!!!!!!!!ΟΧΙ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΓΚΡΡΡ..

  • Δωριεύς

   Κατ’ ἀρχὴν καλησπέρα κασὶ χρόνια πολλὰ. Νομικὸς δὲν εἶμαι, οὔτε κἄν, ἀλλὰ τὸ defence ἔχει ἀναρτήσει ἄρθρο μὲ περισσότερες λεπτομέρειες. Πιθανὸν νὰ σοῦ/μᾶς λύσει τὴν ἀπορία…

   …Αν τώρα η τράπεζα συνεχίσει να απαιτεί την αποπληρωμή του «υποτιθέμενου» δάνειου, τότε διαπράττει και απάτη, σύμφωνα με το άρθρο 386 ΠΚ. Παράλληλα, θεωρείται ως απόπειρα νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές πράξεις.
   Όπως αναφέρει η Ένωση Συνταξιούχων Ταμείου Ασφάλισης Μιχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΕΣΤΑΜΕΔΕ), οι τράπεζες δεν τόλμησαν να ασκήσουν έφεση, ούτε και αναίρεση και αν το έκαναν ο δικηγόρος τους θα πήγαινε φυλακή, παραβιάζοντας το καθήκον της Αλήθειας, του άρθρου 116 ΚΠολΔ! «Σε μια τέτοια περίπτωση, όπως και στην δικιά μας που οδήγησε στην απόφαση με αριθμό 2343/2016, ο δανειολήπτης έχει το δικαίωμα της αποζημίωσης βάσει του άρθρου 914 ΑΚ και βάσει του άρθρου 932 ΑΚ απαιτεί και την ζημία που υπέστη!», τονίζει η Ένωση…»(ἡ ὀρθογραφία τοῦ συντάκτου…).
   http://www.pronews.gr/portal/20161227/economy/elliniki-oikonomia/3/apofasi-stathmos-toy-protodikeioy-athinon-kata-ton-trapezon

   • ЭЄXRHSTOSЭЄ

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΑΛΑΝΙ!!!!!!!!!!!!!!

  • GuessWTF
  • ΙΩΝ 1942

   ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΕΩΣ …!!!

   • ЭЄXRHSTOSЭЄ

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΑΡΙΣΤΕ ΚΑΛΟΚΑΡΔΕ ΙΩΝ!!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!! http://bestanimations.com/Holidays/Christmas/merrychristmas/merry-christmas-greeting-gif-13.gif

    • ΙΩΝ 1942

     ΦΙΛΤΑΤΕ ΧΡΗΣΤΟ …ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ …!!!
     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ …ΟΠΩΣ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ …!!!
     ΙΧΝ…!!!

 • ΙΩΝ 1942

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ …ΑΝΤΙΦΙΛΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ …ΙΧΝ…!!!

 • E.P

  Ο πολίτης μπορεί να καταγγείλει τον δικηγόρο που θα αρνηθεί την νομική του υποστήριξη….Και μάλιστα στο δικηγορικό σύλλογο.Στο παρελθόν έκανα καταγγελία σε Δ.Σ για χρήματα που μου έφαγε δικηγόρος.Και όχι μόνο εγώ αλλά,περίπου 100 άτομα ακόμη,για τον ίδιο λόγο.Ξέρετε τι έγινε;;;Τίποτα….Κόρακας κορακου μάτι, δεν βγάζει…Ελλάδα…

 • Dim Pap

  τι άλλη παπαριά θ ακούσουμε ..