Αίγυπτος: Οι συγγενείς των θυμάτων του μοιραίου Α320 παραλαμβάνουν τις σωρούς των αγαπημένων τους

Δημοσίευση: 31 Δεκεμβρίου 2016, 2:32 μμ | Ανανέωση: Δεκέμβριος 31, 2016 στις 2:59 μμ

Το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα που συνέβη τον περασμένη Μάιο είχε κοστίσει τη ζωή σε 66 ανθρώπους κυρίως από την Αίγυπτο και τη Γαλλία


Οι αρμόδιες αρχές στην Αίγυπτο άρχισαν σήμερα την παράδοση των σορών στις οικογένειες των θυμάτων της μοιραίας πτήσης των αιγυπτιακών αερογραμμών MS804, του αεροσκάφους Α320 που κατέπεσε στη Μεσόγειο τον περασμένο Μάιο, με συνέπεια το θάνατο των 66 επιβαινόντων και του πληρώματος, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΜΕΝΑ.

Οι σοροί των μελών του πληρώματος παραδόθηκαν σήμερα, ενώ οι παραδόσεις των σορών των επιβατών από την Αίγυπτο και τη Γαλλία, αναμένεται να γίνουν από αύριο. Στο μοιραίο αεροσκάφος Α320 που πετούσε από το Παρίσι προς το Κάιρο, επέβαιναν 40 Αιγύπτιοι και 15 Γάλλοι πολίτες.

Οι Αιγύπτιοι ερευνητές, που διενεργούν τις έρευνες για τον εντοπισμό των αιτιών που οδήγησαν στην πτώση του αεροσκάφους, είχαν ανακοινώσει στις αρχές του μήνα ότι εντοπίστηκαν ίχνη από εκρηκτικά στις σορούς των θυμάτων. Ωστόσο, οι Γάλλοι διερευνητές δήλωσαν ότι στο στάδιο αυτό δεν είναι δυνατό να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για την πραγματική αιτία πτώσης του αεροσκάφους.

imagehandler

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ