Κόσμος

Moody' s: Η Χίλαρι θα κάνει περίπατο στις 8 Νοεμβρίου

Ο οίκος προβλέπει ότι στις πολιτείες κλειδιά - Φλόριντα, Οχάιο, Κολοράντο και Πενσιλβάνια, θα επικρατήσει η Χίλαρι

Κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ με σκάνδαλα και ροζ ιστορίες να αμαυρώνουν την εικόνα των δύο μονομάχων την ώρα που ο οίκος Moody' s προβλέπει θριαμβευτική νίκη της Χίλαρι Κλίντον στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το CNN, μοντέλο της Moody's Analytics που έχει προβλέψει με ακρίβεια όλες τις αμερικανικές εκλογικές αναμετρήσεις από την εποχή του Ρόναλντ Ρίγκαν (1980), η υποψήφια των Δημοκρατικών για το χρίσμα θα κάνει.... περίπατο την ερχόμενη Τρίτη.

Η Χίλαρι Κλίντον αναμένεται να αποσπάσει τις ψήφους συνολικά 332 εκλεκτόρων ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ μόλις 206, σύμφωνα με το μοντέλο αυτό. Υπενθυμίζεται ότι το εκλεκτορικό σώμα στις ΗΠΑ έχει συνολικά 538 εκλέκτορες και για την είσοδο στο Λευκό οίκο απαιτούνται 270.

Όπως αναφέρει το CNN, η Moody's προβλέπει ότι στις πολιτείες κλειδιά - Φλόριντα, Οχάιο, Κολοράντο και Πενσιλβάνια, θα επικρατήσει η Χίλαρι.

Την ώρα που το επιτελείο της υποψήφια των Δημοκρατικών για το χρίσμα είναι ανάστατο μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν να κλείνει επικίνδυνα η ψαλίδα μεταξύ των δύο μονομάχων, δημοσκόπηση των Suffolk University/USA Today διαπιστώνει ότι, το 75% των Αμερικανών θεωρούν πως τα αμερικανικά ΜΜΕ ψηφίζουν δαγκωτό Χίλαρι.

Στο μεταξύ, ο ειδικός σε θέματα ασφαλείας στο Ίντερνετ, ιδρυτής της ιστοσελίδας MegaUpload, Κιμ Ντότκομ, πιστεύει ότι, η Χίλαρι θα βρεθεί σε ακόμα πιο δύσκολη θέση όταν o ενοχλητικός ιστότοπος «Wikileaks» δημοσιεύσει το περιεχόμενο 33 χιλιάδων διαγραμμένων emails της πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.

Την ίδια ώρα, ο φερόμενος γιος του Μπιλ Κλίντον, ο 30χρονος Αφροαμερικανός Ντάνι Γουίλιαμς, δηλώνει ότι ικέτεψε την πρώην πέτρα του σκανδάλου στο Λευκό Οίκο, Μόνικα Λεβίνσκι, να λάβει δείγμα από τον περίφημο «λεκέ» του μπλε φορέματος της προκειμένου να αποδείξει ότι είναι ο νόθος υιός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ